foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 6 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kala ja mullid
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 02, 2008 11:56 
Akvarist

tere

Pilt

müüdi mulle se kala nimega "siamese flying fox" :)
minuarust tegu SAEga. Palun kinnitage või lükake ümber. Ja mullid. Arvamuised? Et siis miks.Pilt minu albumist.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 02, 2008 11:57 
Akvarist
Kasutaja avatar

Minu arvates on tegemist ikka SAEga.Aga mullide kohta ei oska ma midagi öelda.:D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 03, 2008 06:10 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
tegemist on jh SAEga ja mullid on äkki värskest veest? kaua enne vett lasid seista kui kalad sisse lasid?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 03, 2008 10:12 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Pildil olev kala on ilmselt tõesti SAE ning põhjas olevate mullide kohta pakuks et seal on BGA. On ju mullide juures rohekassinakas lima ning sellega kaasneb omapärane lõhn?
P.S. Foorumis olevatele piltidele sel moel viidata ei saa, pole asjasse eriti süvenenud kuid tundub et [img] toimib vaid siis kui aadressi lõpus on pildi nimi täielikult näha, ntx misiganespilt.jpg Foorumi pildialbumile on mõistlikum viidata [url = ] Minu kalapilt [ /url] (tühikud muidugi vaja välja noppida nurksulgude vahelt).

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 03, 2008 08:22 
Akvarist

hetkel siis se roheline ollus ainult liival ja akva keskosas. mujal seda pole. isegi taimedel mitte. valgustus mul 4x 54w T5 ( 865 Philips ,865 Sylvania, 880 Skywhite Osram,840 Sylvania ) ja tundub et se BGA just selle viimase Sylvania 840 lambi all. On sel miski loogika olemas? lambid põlevad 11,5 tundi. akva ise on suht värske - poolteist kuud. miski kaks nädalat tagasi sai tetrateci 1200 välisfilter tööle pandud. Väetisi ei lisa ja söögiga ka üle ei pinguta. veevahetuse tavaliselt ca 20% . akvas lasevad vetikatõrje poole pealt ringi üks SAE, 3 OTO't ja neli antsu. Akva ise ca 380 l. Teste olen tegemas käinud kohalikus zoopoes ( tasuta ), probleeme oli ammooniumiga. ülejäänud näitajad normis. Kasutavad nad APIS teste.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 03, 2008 08:52 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Kui see on BGA siis seda ei söö küll keegi, see pole tegelikult vetikas vaid bakter. Enamasti ilmub ta siis kui nitraate akvas napib, kui NO3 nii 5 kanti tõsta siis see talle eriti ei meeldi. Teine asi mis talle ei sobi on vee liikumine, kahtlustaks et Sul vesi akvas just ülemäära ei liigu. Ise olen BGA-ga mõned korrad kokku puutunud, nitraatide lisamine ja vee liikumapanemine aitas ühel korral ning ülejäänud kordadel piisas lihtsalt kannatlikkusest - ca kolme nädala möödudes kadus ise ära.
Pimendamine aitab kah, viimase võimalusena aitab Erythromycin.

Üles
 [ 6 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver