foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Teisipäev Nov 25, 2008 04:45 
Akvarist

Heipa,

Kas sellised 4-5 cm pikkused ancistrused võivad sigima hakata? Tegelikult on mure selles, et minu kõige suurem ja kõige sarvilisem ancistrus on viimased 3 päeva kadunud olnud, isegi söögi ajal kusagilt välja ei ilmu. Muidugi võib olla nii, et on teine kuidagi hukka saanud ja kallid kaimud on jäänused öö jooksul nahka pannud. Samas kõik ülejäänud kalad on OK, vesi on OK ja ants ise tundus ka viimati nähes hea tervise juures olevat. Tekkis mõte, et äkki on nad kusagil mingeid sigimismänge mängima hakanud ja ta nüüd passib marja juures peidus - akvas on selliseid nurki küll, mida niisama lihtsalt nägema ei ulatu. Või see ei ole see veel nii pisikeste antsude puhul reaalne?

Tervitades,
Tarmo

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Nov 25, 2008 05:33 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Kui ikka sarved juba peas, siis peaks suguküps olema.

Üles
 Teema pealkiri: antsud
PostitusPostitatud: Teisipäev Nov 25, 2008 07:54 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 12
Karta on , et istub kusagil marja juures ja ega ta sealt nädalapäevad ei lahku. Ehk ainult öösel. Minu antsupapa oli ka nooruke, kui esimest marja valvama hakkas, polnud veel suuri sarvigi. Vt albumist esimese pesakonna pilti.
Praegu on minu ants umbes kolmene ja tal on selline veider lemmiklapse foobia. Lapsukesi on ta ilma aidanud vist sadu (pole peale esimest tegu enam eraldi paigutanud) ja kõik on kenasti toiduahelasse sattunud. Peale ühe igast pesakonnast. See üks tohib olla tema urus juurika all kuni kusagil paari cm pikkuseni. Siis saadetakse laia ilma. Seni aga naudib ta täiel rinnal oma õigusi, sööb koos issiga kurki (ema ja vennad-õed ajab vanamees vihaselt eemale) ratsutab tal seljas ja teeb muid koerusi. Aga üksi ta koopast välja minna ei taha ega vist tohigi. Olen mõelnud, et kas antsupapa valib selle lemmiku tugevamate või just nõrgemate hulgast (konkurents :wink: )... senistest lemmikutest on tulnud nii emaseid kui ka isaseid poegi.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Nov 26, 2008 01:33 
Akvarist

Täna õhtul tegi tüüp ikka ühe tiiru ja ampsas puu pealt paar suutäit vetikat ja siis putkas urgu tagasi. Tundub, et valvab siis marja jah. Kuidagi tiba ootamatu see marjavärk, nad umbes kuu aega tagasi tulid uude akvaariumise, kõik olid siis veel üsna pisikesed.

Tervitades,
Tarmo

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver