foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Neljapäev Nov 13, 2008 11:49 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kahjuks minu mees käis eile kalapoes ja tõi mu akvaariumi oma meele järgi 4 sellist kala. Kahjuks ei tea mis kaladega tegemist ja eelaimdus on halb :( Kalade pildid minu albumis! Mida teha :roll:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Nov 17, 2008 08:33 
Akvarist

Tegu sellise kalaga nagu Pangasius Hypothalmus. Ise olen ühe sellise kala õnnelik omanik, sain tasuta ja ligi aasta ei teadnud kellega tegu. Suhteliselt närviline kala, mida vanemaks saab seda närvilisemaks läheb. Nägemine pidi tal halb olema ja selle pärast ehmatab kergest. Kui inglise keeles kodus oled,saad netist palju infot nende kohta.
Väga kiiresti nad ei kasva, minu oma oli saades umbes 7 cm, nüüd ligi 20 kahe aastaga. Aga lõpuks kasvavad nad tõeliseks koletiseks. Varsti pean oma 325 liitri asemel midagi suuremat vaatama hakkama, kala ise mulle meeldib ja temast loobuda ei sooviks.Minul on praegu akvas kõige väiksemad kalad tetrad, väidetavalt pidi ta sööma kõike,mis suhu mahub, minul ei ole veel eluskadusid olnud,eks aeg näitab.
Kui palju need kalad poes maksavad? Olen paar korda mõelnud teise kala ka seltsiks võtta. Kuigi arvestades,kui suureks need kalad kasvavad ei tohiks neid üldse müüa, sest reegilna ei ole kellelgi nii suurt akvaariumi.

700 l

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Nov 30, 2008 01:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tänud. Eks ma uurin siis inglise keelset juttu ka nende kohta. Aga meil siin Leedus müüakse vabalt selliseid kalakesi ja hind kusagil 45 krooni. ma ei oska arvata, on see kallis või mitte. Ja muide ega poes keegi ei hoiata, et nad selliseid ülisuuri kalasid müüvad. Olid vaid maininud poes, et ärge palju süüa andke, siis ei kasva ka eriti suureks :shock:

Üles
 [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver