foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: tiiger barbuse pojad
PostitusPostitatud: Esmaspäev Nov 10, 2008 03:17 
Akvarist
Kasutaja avatar

mulle anti tiiger barbuse pojad (2 tk) kas keegi teab kui suureks kasvavad,mida tohib süüa anda,millises temperatuuris võivad olla,milliste kaladeg kokku sobivad ja kas nad on parvekalad jne

ja et kas neid saab pidada 25 l akvas :).

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Nov 10, 2008 03:26 
Tiiger barbus

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Nov 10, 2008 08:21 
Akvarist

Tere.
Tiigerbarbused on parvekalad, st normaalseteks omavahelisteks suheteks vaja vähemalt 5 isendit. Söövad enamvähem igasugust kalatoitu. Minul saavad helbeid ja graanuleid. Korra nädalas usse (kalapoest soetatud, mitte koduaiast kaevatud). Huvituvad ka ancistruste kurgist. Temperatuuri kohta mõned raamatud väidavad, et 24-27 neile paras. Akva kohta võin omadest kurbadest kogemustest rääkida, et kui neil liiga väike akva, siis üks alfaisane hakkab ülejäänud parve terroriseerima ja ajab teised ühte nurka ning peremehetseb ise ülejäänud akvas. Kui keegi julgeb nina välja pista, saab hammustada. Ja veel- alustuseks panid pintslisse, st sõid ära mu Apple snailid, teisisõnu õunateod. Nii et nad on ikka päris kiskjad tiigrid. Midagi nende kiituseks ka: teisi nii elavaid ja uudishimulikke tegelasi pole siiamaani üheski akvas kohanud.
Aa, ja veel.
Palun korja oma täpne kodune aadress avalikkuse eest ära. Turvalisus ennekõige :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Nov 10, 2008 10:17 
Akvarist
Kasutaja avatar

tänan teid :).

ega nad mu teistele kaladele liiga tee neid ainult 4 ei tea üldse nendest eriti midagi 1 neist on mul põhjas ja ei tule sealt üless enam :( kurb kohe pisikest vaadata.
mul on vist suuremat akvat vaja ... ma panin kuulutuse ülesse et soovin 80-200 l akvat ilma millekita...no kui keegi väga tahab kalu kaasa anda siis olen nõus,ja kuntst taimede ja tigudega. :D

või pole asi selles...

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver