foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kirglik barbus?
PostitusPostitatud: Neljapäev Aug 12, 2004 11:03 
Akvarist

Mul on akvas 8 barbust enam-vähem rahumeelselt koos elanud ehk oma 5 kuud, selgelt on olnud eristatav pundi isane pealik. Nüüd on pealik muutunud ülipealetükkivaks, st. akvas laiutab ainult pealik, kõik ülejäänud seitse värvist ära barbust konutavad röötsakil kuskil nurgas taimede varjus peidus. Pidevalt käib pealik neid otsimas ja taga ajamas. Kui pealik kartsa panna, siis taastub idülliline olukord. Välja lastes on lugu varsti endine. Kartsas pealik (olen hoidnud teda kartsas korraga kolm päeva) keeldub söögist ja põrnitseb nina maas. Peale pealiku on veel üks isane barbus, ülejäänud emased, ehk on neil omad pulmamängud ja kõik üsna OK? Solgutan pealiku võibolla ilmaaegu...

Üles
 Teema pealkiri: veel
PostitusPostitatud: Esmaspäev Aug 16, 2004 01:42 
Akvarist

:evil:"Kas keegi ei kuule siis vana naise karjeid?!" Või on barbus kogunisti selline rämpskala (või probleem naeruväärne), et lugu üldse vastamist ei vääri? :oops: Või teadjamehed puhkamas?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Aug 16, 2004 03:22 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ega siin peale kalade lahutamise polegi vist midagi ette võtta :(

Üles
 Teema pealkiri: tänan
PostitusPostitatud: Esmaspäev Aug 16, 2004 04:35 
Akvarist

Tänan vastuse eest!
Seda ma aeg-ajalt ka teen, kahjuks aga muutub TIGE KALA järjest kavalamaks ja tema kättesaamine kartsa panekuks üha keerukamaks. Siiani olen teda aeg-ajalt end "tuulutama" lasknud, lootuses et ehk on olukord vahepeal muutunud. Muutusi aga pole :( .
Ära ka kala anda ei raatsi, pealegi - kes teda tigedikku tahakski....
Imelik siiski, et kala teeb seitsme liigikaaslase elu kibedaks, aga teisi liike ei tülita üldse.

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver