foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Kolmapäev Aug 13, 2008 10:41 
alguses tahaks öelda mul on 19 l akvaarium ja seal sees on 3 kupit kahjuks kaks väga vana kupit paistab et hakkavad otsa saama(neil juba suur küür seljas).
Olgu asja juurde. Tahaksin siis võtta juurde mingeid teisi kalu.Olen kuulnud, et mollid ja parvekalad sobivad nendega.Tegelikult on plaanis võtta ka üks põhjakoristaja.Ehk siis 4 kala 19 l akvas.
1)Tahaks teada mitu molli nende juurde on võimalik võtta.
2)Tahaksin teada mitu parvekala on neile juurde võimalik võtta.Ja kui suur peab nende parv olema.?

Viimati muutis Gupiline, Neljapäev Aug 14, 2008 03:41, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Aug 13, 2008 10:50 
Moderator
Kasutaja avatar

Kalade hulk sõltub esmajoones akva mahust. Ei mäleta enam, palju loeti normaalseks täiskasvanud kala kehapikkuse cm kohta liitreid. Siin oli just teema selle kohta (äkki Sinu enda teema?). Ehk siis see on 1 asi, millest lähtuda. 2. asi on kalade kokkusobivus. Mollyd on suhteliselt rahumeelsed elukad (kuigi, jah, mõned on väitnud ka vastupidist). Seega võid nendega kokku panna paljusid kalu. Ise olen kasvatanud neoone, antcistruseid, muidugi mõõksabu jpt. koos mollydega.
Kui põhjakate all mõteld antcistruseid, siis nad on üldse väga rahulikud ja ei sega vist isegi tigusid. Elavad enamasti põhjas, lutsivad ka akva klaase.
Parvekalade parve optimaalse suuruse kohta leiad kindalsti netist kala nime järgi inffi. BArbused on toredad ja lõbuasd parvekalad (mul neid 8) aga nad kipuvad natuke agressiivsed olema.Neoonid vist tunnevad igavust, kui neid alla 4..5 on. Ehk keegi asjatundlikum parandab/jätkab.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Aug 13, 2008 10:52 
Felch kirjutas:
Kalade hulk sõltub esmajoones akva mahust. Ei mäleta enam, palju loeti normaalseks täiskasvanud kala kehapikkuse cm kohta liitreid. Siin oli just teema selle kohta (äkki Sinu enda teema?). Ehk siis see on 1 asi, millest lähtuda. 2. asi on kalade kokkusobivus. Mollyd on suhteliselt rahumeelsed elukad (kuigi, jah, mõned on väitnud ka vastupidist). Seega võid nendega kokku panna paljusid kalu. Ise olen kasvatanud neoone, antcistruseid, muidugi mõõksabu jpt. koos mollydega.
Kui põhjakate all mõteld antcistruseid, siis nad on üldse väga rahulikud ja ei sega vist isegi tigusid. Elavad enamasti põhjas, lutsivad ka akva klaase.
Parvekalade parve optimaalse suuruse kohta leiad kindalsti netist kala nime järgi inffi. BArbused on toredad ja lõbuasd parvekalad (mul neid 8) aga nad kipuvad natuke agressiivsed olema.Neoonid vist tunnevad igavust, kui neid alla 4..5 on. Ehk keegi asjatundlikum parandab/jätkab.

Ehk jah keegi oskab rohkem aidata!Kuid siiski aitäh et leidsid aega . :) :)

Üles
 [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver