foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 6 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Teisipäev Juul 22, 2008 10:34 
Akvarist
Kasutaja avatar

Nimelt siis akvas 5 suurt ja uhket skalaari. Algul oli 2 ja ülejäänud siis nende järglased. 2 järglasest sai omavahel paar ja hoolega heidavad vahelduva eduga marja. Aga see kolmas on löönud täieliku kiilu akva esimese skalaari paarikese vahele, ehk siis oma vanemata vahele :lol: Ei luba enam neid kokku. Eriti just ühte teise juurde. Ma ei teagi tegelikult kas see keda teise juurde ei lubata on emane või isane. Pigem emane sest on hästi rahulik ja sõbralik, ei kakle. Ja ega see teine ka enam ei otsi sedasi oma vana partneriga lähedust. No aru ma ei saa, kas siis kalad ei tunnista ka õde-venda ja isegi oma vanemaga ollakse nõus paari heitma :oops:
Kas peaksin selle kolmnurga lahutama ja suhterikkuja ära andma?
Ja see õe-venna paarike, on see norm :lol: :?:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juul 22, 2008 03:30 
Akvarist
Kasutaja avatar

:shock: issand ja lõigi üle. Tegid marjagi ära!! Lihtsalt kohutav. Ma ei tulnud selle pealegi, et nad omavahel nagu hakkavad kõik paljunema :? kas oleksin pidanud põhimõtteliselt need 3 skalaari poega ära andma oma akvast, et sellist asja poleks juhtunud või kuidas ma reageerima pean. Kuidagi mõistuse vastane. :o No seda, et kui nad in. oleks siis oleks see ju kuritegu aga kuidas kaladega on?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juul 22, 2008 03:48 
Akvarist
Kasutaja avatar

:shock: issand ja lõigi üle. Tegid marjagi ära!! Lihtsalt kohutav. Ma ei tulnud selle pealegi, et nad omavahel nagu hakkavad kõik paljunema :? kas oleksin pidanud põhimõtteliselt need 3 skalaari poega ära andma oma akvast, et sellist asja poleks juhtunud või kuidas ma reageerima pean. Kuidagi mõistuse vastane. :o No seda, et kui nad in. oleks siis oleks see ju kuritegu aga kuidas kaladega on?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juul 22, 2008 03:49 
Akvarist
Kasutaja avatar

pole hullu, saadki rohkem kalakesi ;)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 23, 2008 10:10 
Akvarist

Seda teemat lugedes tuli üks anekdoot meelde:

Vanamemm kutsub loomaarsti enda koera juurde. Emane koer ja jooksuajal välja ei lastud, isastega kokku ei puutunud, aga näe, nüüd pojad. Loomaarst vangutab pead, et no see ei saa võimalik olla. Memmeke ikka väidab, et just nii see oli. Siis tuleb kõrvalt toast veel üks koer - isane. Loomaarst ütleb,et siin on ju veel üks isane koer ka, sealt siis need pojad. Memmeke selle peale,et oi mis sa nalja teed, see on ju tema vend.

700 l

Üles
 Teema pealkiri: :D
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 23, 2008 03:52 
Akvarist
Kasutaja avatar

No tundubki, et see teema siin üheks suureks naljaks on :lol: A no eks nalja peab ka saama. Mehelt sain ka juba, et nii rumal olen :oops: A no mis teha, loomad, sealhulgas kalad on teistsugused. Nii, et pole ime, et see inimesele nõme ja uskumatult võimatu tundub! :)

Üles
 [ 6 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver