foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Coridaste marjad
PostitusPostitatud: Reede Juul 18, 2008 02:41 
Akvarist

Tsauki kõik !
Mul on selline lugu et paar päeva tagasi avastasin Coridase marjad,suhteliselt imelikust peidukohast nimelt mul on selline karvane pall :D nime ma ei tea.Igastahes on ta tume roheline natuke isegi meenutab vetika palli.Palli sees on mul väike pragu ja seal need marjad ongi.Pall on täpselt akvaariumi ees osas,hästi nähtavas kohas.Niiet saan iga kell neid vaadata.Aga nüüd küsimused.Kui ma tahan et marjad ellu jääksid kas peaksin nad akvaariumist eemaldama?Ma isiklikul arvan et teised kalad neid marjasid ei söö.(1 platy,mingi tundmatu hall suhteliselt läbipaistev kala ja marjade emme ning issi)Sest muidu nad oleksid nad ju marjad ammu juba nahka pistnud. :) Aga kas coridased hoolitsevad siis ise nii kaua kuni marjad suureks saavad? Praegu on nende juures pidevalt üks coridas (ma ei tea täpselt kas emane või isane) ja hoolitseb nende eest,vahepeal käib söömas.Mida ma peaks tegema,kas laskma lihtsalt olla või osta maimu võrk vms.? Palun aidake.

Ette tänades.! :wink:

Üles
 Teema pealkiri: Coridaste marjad
PostitusPostitatud: Neljapäev Juul 24, 2008 11:05 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kas sul sellest marjast on midagi arenema ka hakanud, või kudas sa oled sellega hakkama saanud? Kunagi oli minulgi õnne , et coridorased hetsid marja ja kogemata kombel on isegi kaks pojukest taimede ja kivide vahel üles kasvanud

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Juul 25, 2008 05:09 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
ka minul on kahtlus, et mul on sattunud emane ja isane corydoras. ja üks on teisest tunduvalt priskem ning külje pealt nagu oleks näha, et tal nagu oleks mari. aga eksnäis kas ka sealt midagi asja saab :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Veebr 22, 2009 01:37 
Akvarist

Marjad jäid ilusti alles,osadest kasvasid ka pisikesed kalakesed,kuid need vist söödi ära :/ üldiselt olen kuulnud et nad tuleks eraldi panna.

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver