bardatulus kirjutas:
mina toidan kalu üle kahe päeva umbes .. loomalihaga...
Ma andsin oscarile noaga hakitud loomasüdant ja pidin ta ära lämmatama sellega.
Ta ju idioot, haaras suurima tüki ja see talle kurku kinni jäigi. Kõõksus pool tundi ning ma mõtlesin aktiivselt, kas peaks ta sabapidi välja võtma, et ta lihatüki välja öögataks või oleks targem talle ise näpud kurku ajada. Aga ta sai ikka ise hakkama. Nii et liha tasub läbi hakkmasina lasta või mikserdada. Igasuguseid peeneid retsepte olen lugenud: panna rasvavaba loomahakkliha (soovitatakse südant selle vähese rasvasuse tõttu) sisse spinatit ja teha zhelatiiniga kuubikud jne. Kokanduskalduvustega kalaomaniku puhul ju lahe tegevus iseenesest.
Kurgitükid pannakse põhja mõne mitteroostetava metalleseme otsas, näiteks kahvli vms. Mul on taimede uputamiseks jaoks kasutatav tinariba läbi torgatud, aga sealt otsast lähevad viilud suht kergesti lendu. Olen ka kõvaraksväändunud kasutuskõlbmatuid pintsette kasutanud - püsib paremini.