Minu hoida anti ligikuaud 6l mull kahe emase bettaga. Kõik tundus normaalne kuni üks neist ära suri. Olin mures ja otsustasin, et peab korraliku akvaariumi muretseme, kui algul midagi suurt ei jõua siis väikegi, kuid ma ei ole jõudnud seda veel teha. Nüüd ka teine kala imelikult käituma: viibis kogu aja põhjas ja varsti märkasin et pinnale ujumisega on tal raskusi ja lõpuks ta hakkas end kännu varju ära peitma (lamas vaid põhjas ja ei liigutanud üldse). Paar päeva ta ka ei söönud midagi. Aegajalt sundisin teda välja tulema ja liigutama. Ta ujus siis pinnale, hingas natuke ja mõne aja pärast vajus peaosa allapoole ja lõpuks oli ta põhjas tagasi. Mõtlesin et äkki on vee temperatuuri viga, sest see ei oli just kõige õigem ja viisin kala soojemasse tuppa, kus vee temp. kraadi võrra tõusis. Päeva pärast sai kala oma endise uudishimu tagasi kuid mitte päriselt ja asjad ei ole siiski veel korras ( kuigi ta enam põhja ei vaju ). Palun aidake leida õige põhjus, et saaksin kohe midagi ette võtta. Tänan.
|