foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Teisipäev Jaan 22, 2008 10:28 
Tean, et on tegu territooriumi kaitsevate ja agressiivsete isenditega. Endal oli paar samadest isenditest 7 aastat tagasi ja ei mäleta eriti seetõttu küsin üle.

1. Kuidas eristada isast ja emast Pelvicachromus Pulcherit?

2. Kui üks ründab pidevalt teist akvaariumis siis mis oleks parim lahendus?

Tänan kõiki, kes vastavad.

Parimat,

Matten

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Jaan 22, 2008 11:28 
Akvarist
Kasutaja avatar

mina neil väiksena vahet teha ei oska aga ,kui neil tekivad sigimis plaanid siis emastel on "tila"torujas ja isasel koonuse kujuline :wink: olen ennegi lugenud,et agressiivsed aga mina vaidlen vastu :!: äkki ei meeldi neile üleasustus või ruumipuudus :?:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Jaan 22, 2008 11:37 
eginolf, ega polegi eranditult kõik agressiivsed kalad, ent enamasti on antud isendid agressiivsed. endale sattus üks täiesti rahulik isend ja teine täielik agressor. pean tunnistama, et neid koos hoida on pea võimatu. agressor ajab rahulikku Pulcherit mööda akvat taga ja ainult ampsab. Seetõttu eraldasin ta suure kahvaga kogu muust akvaariumist ja kahva jätsin kruusa pinnale. Hoian teda homseni eraldatuses, siis vaatan ehk saan ümber vahetada.

Parimat,

Matten

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Jaan 23, 2008 11:47 
viga oli selles, et mõlemad isendid olid emased. nii oligi agressiivsem emane pidevalt rahulikuma emase kallal.

Isane Pelvicachromis Pulcher: terava otsaga ülauim, pikem ning kõhnem kehaehitus, saba nelinurkse kujuga. Pilt:

Pilt

Emane Pelvicachromis Pulcher: ülauim ümaram, kehaehituselt lühikesem ning paksem, saba kolmnurkse kujuga. Pilt:
Pilt

Loodan, et lahendus aitab teisi foorumlasi tulevikus samade küsimuste tekkimisel. Kui moderaatoritel midagi täiendavat lisada siis palun 'edit' mu postitusele. :)

Parimat,

Matten

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver