foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Mida teevad minu scalared?
PostitusPostitatud: Reede Dets 28, 2007 09:29 
Akvarist
Kasutaja avatar

Täna hommikupoole nii paari tunni kestel toimus selline arusaamatu lahingmäng. Üks kala tonksas teist kuskile näo/kõhu piirkonda. Teine vastu. Ja nii tõusvas tempos. Kui üks ei rünnanud teist, läks too ise norima. Korduvalt lõppesid sellised stseenid pika moklemisega. Tõsiselt teineteise lõugades kinni väristati uimi. Vereni asi ei jõudnud ja kumbki nagu kaotaja kah polnud, st kumbki ei kadunud stressist värisedes kuskile peitu. Endiselt on nad koos ringi ujumas. Kas oli tegu lahingõppusega või algava seksualsuse esimeste ilmingutega? Parima tahtmise juures ei suuda ma nende sugu määrata kuigi vaatasin siinsed juhised ja ka enamiku netis leiduvaid pilte üle. Ka ei tea ma täpselt nende vanust, sain nad nii 1,5 kuud tagasi ja siis olid nad vaevalt 4cm pikkused, täna nii 8-9cm.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Dets 28, 2007 11:03 
Moderator
Kasutaja avatar

Võib olla mõlemat. Mu kunagine scalarepaar "kakles" ka päris ägedasti. Nagu päris elus... ;)
2 isast ilmselt võitleksid oma jahipiirkonna pärast aga miskipärast tundub, et tegu ikkagi eri soost kaladega.
Kui õigesti mäletan, siis isasel peaks kehajoon seljauimest ninani olema sirgem, emasel aga ümaram. Sacalarede soo määramine on keeruline. Ühel veebilehel öeldi, et seda suudavad õigesti teha vaid kalad ise.
Siin teemas link soo määramiseks: /kalad/10765/index.html

Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver