Tere! Oh, ma kohe ei tea mis otsast alustada. Äärmiselt kurb lugu on. Nimelt, sain siis endal akvaariumi korteriga kaasa ja olen nüüd siis sunnitult kaladele "emaks". Ma kahjuks ei tea kaladest mitte tuhkagi, kuigi väga tahaks, aga pean hakkama saama ju. Nagu ma umbkaudu mõõtnud olen, on akvaarium ca 50L ja kalu oli alguses sees 2. KUI ma ei eksi, siis üks sägaline (põhjas) ja skalaar. Nüüd ongi kurb lugu see, et tegin täpselt nii, nagu korteri omanik käskis, aga kui eile koju tulin, leidsin tibud surnuna. mõlemad. Ma ei tea kohe, miks see võis juhtuda või kuidas see juhtus. Mul on hunnik topse kapis, millest ma ei tea tuhkagi, mis nendega teha, sest peale on kirjutatud vene keeles, milles ma nii käpp ei ole. Filter vist vajab aegajalt mingite osade puhastamist ja vahetamist, mida ma ka ei oska. Palun, aidake mind. Teen nüüd akvaariumi tühjaks ja pesen puhtaks, kuid tahaksin kalad ikkagi sisse tagasi osta ja neid kenasti pidada, sest et eelmistega läks liigagi kurvalt. Kas palun, keegi suudab minule tarkust jagada ja aidata mind saada tubliks.
Tänan ette.
|