foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Reede Dets 21, 2007 08:24 
Akvarist
Kasutaja avatar

tegemist siis väikeste (2cm)Sumatra barbus tetra zoni ja Barbus tetra green zoniga. Alguspäevil (15.dets) mil ma nad tõin ujusid nad vapralt ringi kõigis kolmes tsoonis: põhi-kesk-üla tsoon. Nüüd kahel viimasel päeval märkasin ,et millegi pärast nad kipuvad kogu parvega olema pinna peal-nad ei ahmi õhku (ei hingelda) vaid nagu sööksid seal midagi. Kui ma vee pinda lähemalt vaatasin siis on näha õhk õrna,eeldan proteiini kihti.
kas on võimalik et barbused seda nagu tarbivad toiduks ja see pinnapealne olelemine ei ole mingi väär (haiguslik) nähtus..

Andmed akva kohta :
60L ,filter,veesoojendi (25Cpeal) tegu on äsja käivitunud akvaga ,alates 10.detsembrist.

vee andmed tänase õhtu seisuga: NO3-25 (peaks olema vist madalam jah) NO2-1, GH 15, KH-17, PH- 7,8
taimedest momendil akvas kaks kunsti (kuna puudub piisav valgustus-tegemisel) ja päris taimedest on pinnal ujuv kapsastüüpi väiksed kobar lehed.

Kuna mul on suures akvas ka 4 punast parbust siis nendega nagu seda nähet nii ei esine -kuigi aeg ajalt kõik nad kogunevad pinnale midagi mupsima. Guraamidest on arusaada sest labürint tüüpi-aga kuidas siis on lood nende kahega kirja alguses mainitud sordiga.

Kirjeldage siis mulle oma barbuste tegevust ja nende iseloomu ja muidugi ootan ka vastust sellele pinnapealsele nähtusele.

Parimate soovidega
Lilleke

60 liitrit: 2 tarakatunit ja Sumatra Barbus tetrazonad ja Sumatra Barbus green.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 26, 2007 05:17 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Tere.minu väiksed barbused ajavad taga üksteist pigem kogu aeg vahest mõni käib vee pinna peal midagi otsimas seisab seal päris kaua vahest .Muidu on aga nagu 2 paarid tekinud ja siis madistavad seal kahekesi paaris.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 26, 2007 09:01 
Moderator
Kasutaja avatar

Minu barbused sööksid kõike, mis kätte satub. Kui pinnal miskit märkavad, siis kohe kallale. Seega arvan, et pole miskit hullu. Muidugi, natuke jälgimist ei tee paha.

Üles
 [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver