Suutsin teha pildi oma "tundmatust scalarest" ja lisasin selle albumi.
Kontrollisin ka Sinu antud saidilt ja pean uhkusega teatama, et minu omad on ilusamad kui nendel piltidel pakutud, värv on ilusam kohe kindlasti, sädelusest rääkimata ja päris suureks on minu omad ka juba kasvanud. Ostsin ca 5 nädalat tagasi sellised ca 4cm-sed ja täna laiutavad nad oma oranzhi sära ca 8 cm ulatuses
(Oskan seekord juba õiget pidi mõõta). Toidan oma kalu ikka veel nagu titasid toidetakse : 3-4 korda päevas aga hästi natuke korraga.
Ehk peakski sellise toitmise juurde jääma? Soovitatakse ju ka inimestel süüa tihemini ja vähem korraga?
Olen nüüd igal kümnel juhul andunud akvahull : otsisin pildid kõikidest oma kaladest ja kõikidest oma taimedest ja tegin nende jaoks eraldi faili
. (Kahju, et sellist foorumit siis ei olnud, kui eelmine kord alustasin akvaariumi pidamist, aastal 1999) Mida aga ikka veel ei oska, on juurteta taimede kasvatamine
. Panin küll oma Limnophila kivi taha suht vaiksesse nurka ja polstriga tinaümbrises ja vitamiinitableti alla
aga ikkagi hakkavad altotsad mädanema ja tulevad kinnitusest lahti ja taimeharu kerkib veepinnale ujuma... Ehk peaksin selle viimase teema kopeerima üle õigesse kohta? Ehk on ka teistel selliseid muresid?