foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 34 postitust ]  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: OTO
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 08, 2004 10:29 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere! Kas keegi oskab õelda kus müüakse selliseid kalu nagu OTO? Kas neid saab kasvatada 60L akvaariumis? ( mu sõbranna tahab) Kui palju nad maksavad?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 08, 2004 10:52 
Administraator
Kasutaja avatar

no tahaks isegi neid ottosid...a siiamaani on tulutult otsitud. eestisse satuvad suhteliselt harva ja siis maksavad kuskil 50 krooni

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 08, 2004 10:56 
Akvarist
Kasutaja avatar

Aga kas SAEd ei annaks seal pidada? Kui on väike SAE ja väike akvaarium siis jääb ta oma kasvult kängu ja ei ole mingit probleemi sama nagu kuldkaladegagi.

Ise nägin "reti" kalapoes samasuguseid kalu nagu OTI, aga sellist nimesilti seal küll ei olnud. Kui nüüd vaatan OTO piltie siis need olid täpselt samasugused. Ja siis ükskord olin ma just seal kalu vaatamas kui tuli üks inimene ja küsis et kas teil on OTO-sid, siis müüa vastas, et ei ole tema kuulnudki ühestki sellisest kalast nagu OTO. Siis ütles, et neid "OTO" -sid ei ole olnud, ega tule ka. Aga need kes seal ringi ujusid olid küll täpselt OTOd. See inimene ei vaadanud ringi ja läks kohe pärast vastust ära.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 08, 2004 11:14 
Akvarist
Kasutaja avatar

kalakene kirjutas:
Aga kas SAEd ei annaks seal pidada? Kui on väike SAE ja väike akvaarium siis jääb ta oma kasvult kängu ja ei ole mingit probleemi sama nagu kuldkaladegagi.

:twisted:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 08, 2004 11:30 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
kalakene kirjutas:
samasugused. Ja siis ükskord olin ma just seal kalu vaatamas kui tuli üks inimene ja küsis et kas teil on OTO-sid, siis müüa vastas, et ei ole tema kuulnudki ühestki sellisest kalast nagu OTO. Siis ütles, et neid "OTO" -sid ei ole olnud, ega tule ka. Aga need kes seal ringi ujusid olid küll täpselt OTOd.

Muide, OTO otsijatele infoks - mõnes poes nimi "OTO" ei ütle mitte midagi, küll aga reageeritakse nimele Otocinclus. ;) Kui keegi ei usu siis võin kinnitada et väide põhineb isiklikul kogemusel.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 08, 2004 11:40 
Akvarist

Rein kirjutas:
Muide, OTO otsijatele infoks - mõnes poes nimi "OTO" ei ütle mitte midagi, küll aga reageeritakse nimele Otocinclus. ;) Kui keegi ei usu siis võin kinnitada et väide põhineb isiklikul kogemusel.

Tartu mnt poest räägid?

Ei tea, miks neid siinmail harva müüakse.
Võib olla peaks Soomest kambaga orgunnima.
Sealne hulgimüüja http://www.akvaariolaakso.fi/

Viimati muutis devi, Teisipäev Juun 08, 2004 11:43, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 08, 2004 11:42 
Moderator
Kasutaja avatar

devi kirjutas:
Rein kirjutas:

Tartu mnt poest räägid?

Ei. Aga rohkem vihjeid ei tule. ;)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 08, 2004 11:46 
Akvarist

Rocca kalake?
Paistab, et Soomes ka praegu pole.
http://www.akvaariokeskus.fi/kalalista/ ... akalat.htm

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juun 09, 2004 12:06 
Moderator
Kasutaja avatar

devi kirjutas:
Rocca kalake?

Ei tule enam vihjeid. Aga tegelikult ma ei pane ka seda pahaks - hea kui see on niipidi, mitte ei räägita "kukekestest", "põhjakatest" jms. Seepärast mulle imponeeriski Tatari tn. poe põhjalikkus, oli võetud vaevaks kaladele ladinakeelsed nimed juurde panna.
Tegelikult kui poes oleks internetiühendusega arvuti siis sellest oskaks küll rõõmu tunda - mõnelgi juhul tahaks kala või taime kohta enne ostmist järgi vaadata millega ikkagi täpselt tegu.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juun 09, 2004 10:09 
Akvarist

Mulle igatahes meeldis see Devi idee ,et võiks kamba kokku panna ja orgunnida OTO-sid kusagilt mujalt ja kui Soomes ei ole siis on veel võimalus näit. RIIA , ST.PETERBURG , STOKHOLM jne. Suvi on ees , inimesed reisivad , võib olla keegi satub kuhugi ning paneb tähele ,et kus võiks neid saada. Isiklikult oleks nõus kasvõi homme Riiga kihutama kui teaks ,et kindla peale minek on...
Üldiselt peaks vist netis enne luuret tegema.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juun 09, 2004 10:17 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 11
Kui kamba peale, siis oleksin minagi OTO'st huvitatud. Ise asi kas minu asukoht, Rakvere, natuke takistuseks ei ole. Igatahes kui seda kala kuskil saada oleks, ilmuksin iga ilmaga kohale. Kuigi oleksin ainult saaja-ostja rollis, endal kuhugi reisi plaani praegu ei ole.

Üles
 Teema pealkiri: Nõus
PostitusPostitatud: Neljapäev Juun 10, 2004 03:08 
ka huvitatud Otocinculusest...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Juun 14, 2004 11:43 
Akvarist

Tegelikult oleks Soomest üht-teist veelgi vaja, aga sõit teeks asja kalliks.
Kui sponsori ja mõne Soomes käinud kambajõmmi leiaks, siis võiks ju üritada. Samas, kalade transamisega eriti kogemusi pole :-(
Võib ka nii, et keegi teine toob kalu ja mulle vajaliku vidina Soomest ning aitan natuke reisikulusid katta.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Juun 18, 2004 11:15 
Akvarist

OTO-sid vist ei ole küll seal Devi poolt antud kohas kuid see eest on seal veel mingi hulgimüüja - akvaariolaakso kus on Otocinclus affins täiesti esindatud ja lisaks on seal veel mingi sarnane kala Nuoli-imumonni zebra (Otocinclus sp.) ning veel on seal palju põnevaid Corydoraseid jpmh. Probleem on ainult see ,et nad ei müü üksikisikule samas ei leidnud ma ühtegi viidet nende edasimüüjate kohta samuti pole õrna aimu hindadest. Neile saaks kirjutada kuid kahjuks ei oska ma siinkohal nende linki avaldada aga seal kalapoed Helsinkis teemas on Einarsi poolt avaldatud juba terve rida linke kust ma ka leidsin selle Akvaariolaakso. Kui keegi aitaks asja orgunnida siis võiks sealt Soomest siiski tuua neid tervele kambale.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Aug 20, 2005 01:51 
Akvarist
Kasutaja avatar

panen siia vana teema alla oma küsimuse.
värske 2 noore oto omanikuna on veike mure,
-kas neile lisatoitu (suvikõrvits, kurk) on ka vaja?
-hellitan äkki nad kurgiga ära ja vetikasöömine ( nende põhiülesanne ja kohustus) jääb unarusse?
et siis vanad kogenud otopidajad, pange palun paar põhitõde, mida ma kindlasti peaks teadma. lisaks netis leiduvale infile.
tänan ette :wink:

Üles
 [ 34 postitust ]  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver