foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Mutant barbuste pulmatants?
PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 10:28 
Akvarist

Märkasin eile, et kas oranzikat mutant barbust on nö nokkapidi kogu aeg koos- ujuvad kah suud vastamisi ja teevad tiire ümber üksteise. Suud ja seljauimed on mõlemal muutunud suhteliselt neoon oranzikaks. Sama värvi muutust täheldasin ka sinist värvi mutant barbustel.
Tahaks nüüd küsida, mida edasi teha kui see tõesti pulmatantsu tähendab. Lugesin, et oleks vaja eraldi tühja kasti tõsta, kuid kahjuks pole seda võimalust. Kas on mingit lootust, et juhul kui mari heidetakse siis maimud ka ellu jäävad suures agvas. Agva siis 180l kus veel kaks ahvenalist ja ancistrust. Peidukohti ja taimi parasjagu, kuid põhjakatteks nats jämedam liiv. Või panna paarike tagasi vanasse kasti kus olid koos neoonidega, kuid seal nad ei käitunud pooleteise aasta jooksul kordagi nii.
Tundub, et uus keskkond sobib rohkem ja on neile meelepärasem.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Nov 01, 2007 08:04 
Akvarist

tavaliselt ma arvan et see on mitte pulma- ega paaritumistants , vaid pigem isaste vaheline jüu võitlus...kuid ma võin ka eksida...sest mul kh suht tihti tehakse seda samat liigutust ja ei ole kunagi marja tulnud selle järeleXD... :D

Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver