Youtubes on video kus poiss laseb ratta lenksu vast 200-300l akvat kukkuda.... Ma algul kardsin ka, et juhtub midagi sarnast... Aga nüüd olen arusaanud, et see ikka suht raske katki saada. Mul on 37cm kõrge akva 4mm klaasist.. Veits optimistlik olin seda tehes aga poisid on mul viskand mudelautosid ja muid asju kogemata vastu akvat ja pole midagi juhtund. Muidugi kui vastu nurka toksida oleks tagajärjed teised.
Enne kui vett hakkad sisse panema soovitaks visuaalselt vaadata nurgad üle. Kui silikoon vana ja lahti tulnud siis on väljast poolt kohe näha erinevust värvis. Kui see paistab korras olevat siis laseks vaikselt vee sisse ja dussiga sa näeksid ära samad lekked, mis visuaalsel vaatuselgi. Veesurve all võib ta pugeda nii pisikestest pragudest ja sinna aitab ainult vett täis lasta.
Kui mingit kuuri võimalust või garaazi võimalust pole soovitaks muretseda akva kõrvale anumad millega saaks avarii puhul tühjaks lasta. Siis paneks akva servade alla vetsu paberit, sellest oleks kohe näha kui kuskilt immitseb. Siis varuks terve nädalavahetuse aega. Ja hakkaks täitma veerand 3h pärast kontrolliks, siis pool täis ja siis kaks asja kas ootaks 3h kui külma närvi küllalt ja siis kolmveerand ja siis täis akva jätaks ööks seisma või siis jätad pooliku akva esimeseks ööks ja järgmine päev siis jätkaks täis akvaga. Muidu veesurvest ikka klaasi nii puruks ei löö nagu filmidest... Filmides tavaliselt visatakse midagi sinna... Et siis testimise ajal ära haamriga toksi
pigem hakkab kuskilt vaikselt immitsema. Ainult siis lööb puruks kui kõrguse ja pikkuse suhtes liiga õhuke klaas.