Nordictiger kirjutas:
Heipa,
Kinnise filtri ehitamisel tasub veel mõelda ka selle puhastamise peale. Ilmselt on vaja sinna ka mingid kraanid ja/või kiirühendused vahele joonistada, kuna aeg-ajalt tuleb filtreid ikka puhastada ka.
See joonis on väga lihtsustatud kujul, ilma väikeste detailideta. eks ikka tuleb kraanid vahele panna, et puhastamist lihtsustada.
chris kirjutas:
Selllise lahenduse juures minu arust olulisim asi mis vajab läbi mõtlemist on kuidas filter pärast lahti teha, kui meedia või filter seest puhastada vaja.
See ei ole eriline probleem, tuleb kasutada samasugust lahendust lihtsalt nagu siin pildilgi on tehtud.
aatomik kirjutas:
Selline filtrikorpus maksab ju mingi 500-600 kui ma ei eksi?
Sellise raha eest saaks juba pisema sumpa kokku lasta panna ning ma arvan, et sump oleks märksa mugavam hooldada ja ka märksa efektiivsem filter
Kuna ma igapäevaselt tegelen vee ja elektriga, siis on vedelemas selliseid filtrikorpuseid kodus mida klientidele enam ei pane, sama moodi ka torusid ja kõike muud. Sellest ka selline mõte tuli peale seda, kui olin seda artiklit lugenud:
/404.htmlKüsiks ka juurde, mis teeb sumpast effektiivsema lahenduse kui see?
Põhi küsimus oli, et mis järjekorras milliseid filtri elemente panna ja sellele sain enamvähem vastuse kätte.