lugu järgmine:sai soetatud endale pool aastat tagasi 60L akvaarium.Tegin kõik nii nagu siin õpetustes öeldud:kuumutasin kruusa ja muud dekoratsioonid,ostsin filtrid,hapnikuaparaadi,soojenduspulga ja lasin kõigel sellel töötada paar nädalat enne kalade toomist.Ah jaa,elustaimi tõin ka poest väikese nutsaka juurde.Kaladest soetasin elama akvaariumisse paar plecot,paar põhjakoristajat sägalist ja 20 gupit.Kurb selle loo juures on see,et terve see pool aastat olen ma võidelnud mingite tobedate haigustega-gupidel tulevad mingid valged täpid selga ja silma peale tuleb selline imelik kiht,nagu oleks neil meduus silmapeal,selline piimjaltklaasjas moodustis ja just ainult gupidel,teistel tegelastel nagu ei paista mingit terviseprobleeme olevat.Olen kasutanud erineva firma preparaate probleemi lahendamiseks,mõni aeg on kõik korras ja siis hakkab jälle otsast peale-täpid seljas,uimed narmas ja silmal kae.Ometi on ju gupid vastupidavamad kalad kui mõned teised liigid,ma enam ei unistagi sellest,et endale teisi toredaid liike akvaariumisse hankida saaks.20st gupist elavad tänaseks vaid pooled
Apppppiiiiii,kas keegi targem oskaks öelda mida teha