Ott kirjutas:
akvaarium on 50 liitrine ja vahetan iga n'dal 10 liitrit vett. Toidan korra p'evas ja toit kaob pinnalt minuti kahega. samas on mul suht j'me kruus, mille vahele toduosakesed l'hevad, nii et neid p'rast k'tte ei saa. Aga ma arvan, et toidan ule. kas selle vastu on 'kki monda preparaati soovitada. Aitah
soovitaks sul vahetada iga nädal 15 liitrit vett ja vahetada toitu. ilmselt toidad helbelise toiduga - see laguneb vees suhteliselt kiiresti, graanulitega (Tetra Min granules, Tetra Rubin granules, Sera Vipagran jt.) peaks vesi kauem korras seisma. 1 päev nädalas jäta paastupäevaks, mil sa kalu üldse ei toida. veelisanditest võid proovida tetra crystal water`it, see seob pisikesed hõljuvad (toidu)osakesed ja sadestab need põhja, kust veevahetuse ajal on hea need sifooniga välja tõmmata.kaladele antav toidukogus peab olema söödud ca 1 minutiga, kui on näha, et toidujääke jäi põhja vedelema, siis järgmine päev ära kaladele süüa anna.
P.S. Oti jutt on copy paste minu PS-ist ja edaspidi lähevad kõik sarnased postitused minu privast foorumi vastavasse teemasse - seda põhjusel, et kõik kodanikud ei ole siia
/404.html pilku heitnud ja minu postkast ummistub endise järjekindlusega