rynnonemvalts kirjutas:
Tere
1. 350L
2. 2 fitrit aeraatoritega, ja lisaks 1 aeraator (efekti pärast mullid)
3. vett vahetan 2n tagant 25protsenti
4. 25 kraadi on vesi
5. 4(3) oskarit ja 4 parrotit
akvaariumi olen nüüdseks pidanud 3 kuud, kalad tõin 2,5 kuud tagasi nädalase vahega.
Nüüd käisin kolm nädalat reisil, tagasitulles oli akvaarium natuke sogane, aga kalad olid kõik ok.
Puhastasin akvaariumi ja 1 päeva pärast oli üks oskar nagu autoalla jäänud. Nüüd on ta eraldi 10l akvaariumis kus on üks tilli moodi taim ja aeraator, aga ta seis on väga halb vaevu liigub veel.
Nii: nüüd on asi selline, et.
Ma paneks sellele kalale ravi peale milleks on esha 2000, see aitab kalal oma limaskihi taastata ja ka ravib haigust mis on oskaril (haigel). Juhend on pakendis olemas ja anna juhise järgi, kui sa näed, et ei ole veel neljandal päeval (ravimisel) üle läinud või paremaks, siis jätka ravi ka 4 ja 5 päeval normaal kogusega. Sa peksaid tegutsema kiirelt! Sest kala pole enam sul hea tervise juures. Ilmselt juhtus see, et enamus kalad ei saanud piisavalt süüa ja nälgisid ja nad võtsid nõrgema kala ette. see on nii (ma lugesin ühest raamatust selle kohta). Ravimi saad kalakese poest. Kui sa Tallinnas elad. Kui sa Tallinnast väga kaugel elad, siis mine kohaliku poodi ja küsi kalale limaskesta parandavat ravimit. Kui ta süüa ei taha ära sunni aga natuke süüa võid talle panna äkki sööb ära. Peale ravi kuuri soovitaks vähemalt 2 nädalat ka vitamiine anda.
Loodan et su oskar saab terveks
Ikka ju võiks olla väike ime