foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Laupäev Apr 30, 2005 06:54 
Akvarist

Pildid: 4
2 äärmus siis millena käitub, keset vett ei viitsi ujuda ja on kas seljauim veest väljas või kõht vastu pinnast :S Milles asi võib olla? Kas seedimiseprobleemid? Väljaheidet ei viitsi ta kah poolitada ja see on mulle täis vahel :lol:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Apr 30, 2005 09:42 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
tundub, et sul on seal akvaariumis midagi väga valesti, et sedasi haigustega maadled. mullid väljaheidetes viitavad sooleinfektsioonile ja tugevale põletikule sooltes. soovitan sul:
1. muretse endale karantiinianum ja ravi välja kõigepealt seenhaigus.
2. kui seenevastane ravi lõppenud, siis nädalane kuur bactopur directi või bactotabsi sooleinfektsiooniga kalale sisse sööta.
3. raviks kuluva aja jooksul steriliseeri oma akvaarium (kast tühjaks, kruus läbi keeta, uus vesi, nitrivec, taimed kloorist läbi kasta), käivita ilma lisa CO2-ta ja tugeva õhustusega.

võib tunduda mõtetu tegevusena aga kui sedasi jätkad, siis jäädki haigustega maadlema

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mai 01, 2005 07:27 
Akvarist

Pildid: 4
Sorry aga said nüüd valesti aru, kuldkalad ikka teises akvas ja maal (Teistes tingimustes) seal mul vaid 3 kuldkalakest õe rõõmuks ja 1 on juba mitu aastat selline imelik olnud, teised kasvavad aga tema mitte.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mai 01, 2005 10:53 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
selge, siis on my bad, et ma su signatuuri ei lugenud aga kängumise põhjuseks tõenäoliselt liiga väike akva. 30l on kolmele kuldkalale ilmselgelt väike

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver