foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 18 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mär 12, 2012 05:31 
Akvarist

Pildid: 0
Filtrit olen küll käivitanud.Filtrimeedia loputasin ämbrisse ja jätsin uue filtri ööks sinna tööle.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mär 14, 2012 01:13 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Jüri T kirjutas:
Tahtsin lihtsalt seda öelda et pole elus kordagi ühtki akvat eraldi ´´käivitanud´´. Olen pea alati kogu kompoti kohe mulksuma pannud. Mõõdukas toitmine, veevahetus, vajadusel tihedam või massiivne. Pole suuremaid probleeme olnud. Muidugi on see kõik toimunud pärnu vett kasutades.

Ah sellest jutt. Pärnu vesi siin vaevalt rolli mängib, nii saab loomulikult, ise ka seda teed läinud. Jama tekib enamasti sellega, et topitakse kõik kalad korraga sisse ja antakse hoolega süüa, veevahetusi aga eriti ei tehta ning ammoniaagi ja nitriti näitu ka ei jälgita. Ega siin ju tegelikult mingit raketiteadust ole, see paljuräägitud sissetöötamine on lihtsalt aeg mis bakterikoloonial kulub vajaliku suuruseni kasvamiseks ning sellel ajal tuleb tagada et ammoniaagi, nitriti ja nitraatide kontsentratsioon ei läheks liiga kõrgeks - vahet pole, kuidas seda korraldada, veevahetused on kõige lihtsam ja odavam tee.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mär 14, 2012 10:13 
Akvarist

Pildid: 0
Jepp! Ise olen seda teed tallanud veel ühel põhjusel - taimed- kuna ma põhimõtteliselt ei kasuta väetisi ega CO2 on asjaga kiire.

Üles
 [ 18 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver