Ei söö, selle järgi hakkasingi vaatama, et mis tal viga on. Laseb toidul endast mööda hõljuda, justkui isu ei ole üldse.
Pildid panin albumisse, nii head kui sain.. Parajalt suured on need kaks vanemat, teised pisemad. Kui kahtlustada sooleinfektsiooni, siis kust ta selle sai?? Viimati läks sinna akvaariumisse u 1 kuu tagasi paar uut skalaari, kes olid enne karantiinis olnud 2 nädalat.
Ja millega ravida proovin? Olen lisanud nüüd mõned päevas Atvitoli tilkasid.
Lisaksin veel seda, et tänase jälgimise käigus olen avastanud ainsa tunnuse peale loidust- hingeldab justkui. See tähendab siis teiste kaladega võrreldes käib suu poole kiiremini. Aga ei ahmi pinnalt õhku ega miskit sellist.
Kodus on olemas Sera Baktopur- kas sellest võiks mingit kasu olla? Ja mul bootiad- kas selle ravimiga sama mis Punktoliga- 1/2 doosiga peaks alustama?
Olen nüüd seda kala vaadanud veel ja veel. Pilte mis midagi näitaksid väga saanud ei ole, kuid mulle tundub, et ta silmad on pisut punnis, vähemasti on nad peast rohkem eemal kui teistel skalaaridel.... Või on mu hirmul suure silmad..
ja justkui on kõhust jämedamaks kah läinud. Lisan ühe pildi albumisse, millel see punnis kõht võiks näha olla.
Tänud