Jälle jah... Eelmisel korral olin ma täiesti kindel, et Betta põletas oma saba ja uimed soojenduspulgaga ära, aga siis oli pilt teistsugune kui praegu... Ja targad inimesed ütlesid mulle, et soojenduspulgaga miskit ära põletada on nagunii ilmvõimatu, niisiis ma ei teagi, mis tolle kala saba ja uimedega juhtus...Ära ta mul igal juhul suri
Praegune on ikka köömes selle kõrval, mis eelmisel kalal oli... Ja seekord soojenduspulka akvaariumis pole, ei saa seda enam süüdistada
Tundub, et bakterid on tal saba kallal igal juhul, sihuke hallikas-valge kiht on tollel kohal ümber, pildi pealt pole eriti näha...
Mullitaja on mul akvaariumis olemas, ma ei tea, kas see liigutab vett natuke või mitte... On vist rohkem endal ilus vaadata, kui mullikesi tuleb...
Loomapoest öeldi mulle ka, et Betta peaks 16 liitrises hästi hakkama saama; aga ma nagunii tahtsin suuremat akvaariumit ja homme siis saan oma 60 liitrise kätte... Veeteste täna veel ei ostnud, poes olles ei teadnud, et ma homsest suurema akvaariumi saan