Ma katsetan ka just neid samu kahte eSHa toodet (EXIT ja 2000) esmakordselt ja samuti Kalakese kaudu.
Ma ei mäleta, kas see oli EXIT või 2000, ühel oli igatahes 1. päeval doseering 25 ja teisel 20 tilka, ning 2 ja 3 päev jne (vastavalt kui pikka ravi vaja on) vastavalt 12 ja 10 tilka per 100 liitrit. Mina võtsin selle järgi doseeringu (karbi külje peal on kirjas ka sul doseeimine "12 per 100L" saad ikka aru
). Kuna eesti keelsed juhendid mõnikord räägivad aiateivastest, siis ma olen harjunud originaaljuhendite järgi asju manustama. Kui hästi aru ei saa, siis eesti keelset ka lugenud.
Küll aga soovitati mul poes teha peale 1 päeva suurem veevahetus. Kas ei ole minu keelekasutus nii hea või ei osanud ma seda juhendist otseselt välja lugeda. Erinevalt JBL'st ei pea eSHa puhul tegema ca ülepäevast veevahetust (ainult peale 1 doseeringut ja siis edasi "nii nagu oma veevahetustsükkel ette näeb"). On see nüüd hea või halb, ei oska kommenteerida. Tundub, et nende rohtude tagajärjel läks mul NO3 puhta lolliks (tase tõusis 20 pealt ca 40 peale 4-5 päevaga). Ehk siis igaksjuhuks tee veeteste iga paari päeva tagant (vähemalt NO3 oma).