praegu on see haige loomake mul pesukausis
olnud on nad mul natuke üle nädala. kui poest ostsin ei pannud tähele et ühel oli pisike laiguke külje peal. nüüd on neid laike paar tükki juurde tulnud ja need jooksevad kohati verd. kuna tegemist kahepaiksega siis on tal seal kausis esindatud nii kuiv maa ühe kivi näol kui ka vesi. see liik peaks valdavalt vees elama aga minu omad ei taha kumbki eriti vette minna. ilmselt on ka stress veel üsna suur. teine vaikselt ikka hakkab harjuma ja vähemalt sööb normaalselt. vahest ujub ka. aga otse suhu tilgutamine tundub nende puhu täiesti lootusetu tegevus. nad on ju kõigest 7cm pikad ja nahk on neil selline eriti õrna välimusega. jõuga lõugu lahti kangutama küll hakata ei saa. kui saaks siis söödaks nii juba haigele ussikesi ka sisse.
tingimustest veel nii palju et teisel on pisike akvaarium kus ta mulistab ja seal hästi palju taimi. vett vahetan kaks korda nädalas ja korraga umbes 40%. mingi pisike filter on ka aga seda ei saa kogu aeg sees hoida sest muidu läheb vesi liiga soojaks. normaalne temperatuur nende jaoks on nimelt 16-23 kraadi. talvel võib aga ka külmem olla isegi 4 kraadi pidavat üsna norm olema eriti kui tahad kevadel neid paarituma ajada. mul küll seda plaani pole ja temp. on ka kuskil 17-19 kraadi