... nii ta on.
Et ei teagi, kust täpselt alustada.
Kunagi ma jutukas kellelegi kurtsin, et mu kalad kipuvad kaduma ning siis tõsisema akvas tuuseldamise järel leian mingid jäänukid, enamasti kala silmad kuskilt nurgast. Et olen lugenud siin postitusi, et kui ancistrused on, siis on see nö normaalne.
Mul on akvas aga ainult guppid (viimase kadumise aegu oli ainult kari maime ja 1 täiskasvanud isane)ja need roiskteod (aga noh ainult üks nii arvestamist väärivalt suurem). Ja noh kindlasti kaovad ka maimud, aga see on loomulik kadu ja kes neid väikeseid üle lugedagi jõuab. Kui mul varem akvaarium oli ja kalad surid, siis ma ikka sain nad kõik ilusti ühes tükis akvast välja korjata ja ei haihtuud nad kuskile.
Et see on imelik, kuhu nad kõik nii ruttu, kõigest ühe öö jooksul kaovad. Ja kui ka see määrida tigude ja guppide kaela (sest muud võimalust ju ei ole) siis kuidas nad surevad on ikka imelik. Või süüakse elusast peast? Süüa ma ju ometi annan neile. Et ükski kala haige ei tundu, kõik oleks nagu korras ja siis äkki lihtsalt kaovad ära. Ei tea, ei saa sotti sest. Nii on ära *kadunud* juba kolm suurt guppit, kõik olid ise seal akvas sündinud ja kasvanud ja näe, ei saagi nende üle nüüd rõõmu tunda
Et äkki kellelgi on veel nii olnud või oskab seletadagi, et mis toimub.