foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 20 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Okt 09, 2010 07:49 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
ramirezid on NO3 suhtes üsna tundlikud. Peaks hoidma selle alla 10mg/l tasemel. Lisaks vaata, et temperatuur oleks sobiv. Kui liiga jahe on, siis nad kipuvad ka saba nurka viskama.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Okt 10, 2010 01:35 
Akvarist
Kasutaja avatar

ramirezid on NO3 suhtes üsna tundlikud. Peaks hoidma selle alla 10mg/l tasemel. Lisaks vaata, et temperatuur oleks sobiv. Kui liiga jahe on, siis nad kipuvad ka saba nurka viskama.

seda ma ei teadnud. Tegelikult olen leidnud sellele NO3 tilgatestil miinuse- seal ei ole selgitatud, milline tase milliste kalade kohta käib (seal on küll kolme kala pilt aga kui aus olla, ei tunne ma neid ära!)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Okt 10, 2010 07:28 
Guru
Kasutaja avatar

well... alati leiab sada asja, mis võiks olla pisikese asjakese juhendis. samas ei ole ju võimalik näiteks testiga kaasa müüa raamatusuurust juhendipakki, mis üksipulgi kõikvõimalikud no3-ga seotud asjad lahti seletaks. tootjate eelduseks on, et inimene, kes antud toote ostab, on kursis oma kalade vajadustega. meil Eestis kipub nii olema, et enne ostetakse loom ja pärast selgitatakse välja, kuidas seda looma pidama peaks. mujal maailmas eelneb üldjuhul põhjalik kodutöö ja alles siis minnakse poodi või kasvataja juurde.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Okt 11, 2010 11:05 
Akvarist
Kasutaja avatar

tänan vastuse eest, kuid tegelikult oleks rohkem aidanud lihtsalt nende 3 kalatüübi lähtiseletamine.
kalad sain ma tõesti enne, kui nendega tegelemise "koolituse", kuna vastasel juhul oleks nende ex peremees nad vist nö humaansesse surma saatnud. Ma ei ole kindel, et see aga selle postituse alla käiv jutt on!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Okt 11, 2010 12:21 
Guru
Kasutaja avatar

NO3 on erinevalt paljudest teistest veenäitajatest kõikide kalade jaoks konstantses suuruses. Kriitiline piir 50mg/l, norm kuni 20mg/l, optimaalne 0-10mg/l. Taluvuspiir on küll kaladel erinev, nt. olen ma testinud oscariakvaariumit, kus kaladega oli kõik ok aga no3 250mg/l. Ramirezid kipuvad juba 10mg/l peale lusikat nurka viskama.

Üles
 [ 20 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver