Tundub et minu kalakesega on nüüd kõik jälle korras. Vähemalt ujub ilma probleemideta ja ka söömas käis ilusti. Ma eile võtsin sellise riski, et tõstsin kala mõneks ajaks akvaariumist välja, puhtasse ämbrisse koos veega. Ma lihtsalt ei suutnud enam vaadata kuidas teine discus teda pidevalt terroriseeris. Hiljem kui ööseks tagasi akvasse panin siis tundus kalal juba palju parem olevat, hoidis ainult õrnalt kaldu ennast kuid sai siiski ilma suuremate probleemideta ujuda. Ja täna hommikul tundub kõik olevat jälle nii kui peaks. Kas siis tõesti aitas see mõneks tunniks akvast välja võtmine? Ja ma ei tea siiani mis põhjustas tema imeliku käitumise. See liigne õhu neelamine isegi võiks olla võimalik sest ma söödan neid kuivatatud ussikestega mida akvaariumipoe müüja neid kalu ostes soovitas, ja need jäävad ju vee pinnale hõljuma.
Ma märgin need Denitroli ja acclimoli telefoni üles ja hangin need järgmine kord kui akvaariumipoe lähedale satun. Ma nimelt elan hetkel väiksemas linnas ja siin ei ole enam isegi loomatarvete poodi, rääkimata siis akva poest. Ma olen muidu märganud siin poodides palju Sera tooteid. Kas neil on mingit märgatavat vahet JBLi toodetega?
Okei, ma ei taha oma miljoni küsimusega teid piinata, sukeldun parem siia foorumisügavustesse ja üritan imeda endasse võimalikult palju infot. Tahan, et mu kalakestel oleks võimalikult hea olla
Tänud kõigile kes vastamiseks aega leidsid