Arusaadavat pilti siiski ei õnnestunud saada
. Hetkel ei ole ka väikest fixi käepärast.
Kalale olen nüüd 2 korda vastavalt juhendile tilgutanud Costapuri. Lisaks saab vitamiine. Valged randid on peaaegu taandunud, veidi on alles uimeservades. Seljauim näitab taastumise märke ja kalake ise on ka veidi aktiivsemaks muutunud. Eriti nendel kordadel, kui on rohtu tilgutatud. Pakendil on, et tilgutada 2 korda päevase vahega, aga mis edasi saab, ei ole sõnagi. Kas tilgutada veel, kuni randid on täiesti kadunud? Praeguse reageeringu järgi 1-2 korda siis veel.
Ostsin selle rohu Sõpruse pst, nurgal asuvast kalatarvete poest ja müüja vist ainsad eesti keelsed sõnad, mida ta oskas,olid :"seda meil ei ole". Seega seal ma mingit infot rohkem ei saanud. Rohu pidin ka ise pildi järgi mõistatama, sest müüja aru ei saanud, mida ma tahan ja väitis et "Sjeda meil jei ole"..(see selleks, no ei saanud märkimata jätta).
Tulemas on 200-ne. Kui nüüd saab nendest rantidest lahti, kas panna kala tagasi teise kalaga kokku 63-l ootama ,kuni 200-ne "töökorda" saab. (nii ehk umbes 3-4 nädala pärast) , või hoida teda profülaktika mõttes edasi selles väikses ja toita seal, kuni tugevamaks saab? Teine kala sööb muidu toidu eest ära.