Tere!
Mul mure. Nimelt tuli kaladele vahetult peale ostu peale valged täpid.Uurisin kiiresti asja üle ja sain ka kohe ravi Contralck-i näol. Käitusin vastavalt juhendist lähdudes ja siis selgus, et seda juhendit saab kaheti võtta.
Nimelt sain mina juhendist aru, et ülal nimetatud rohtu tuleb panna iga päev aga teise päeva õhtuks suri mul üks kalake ära
ja hakkasin uuesti kohe uurima,et milles asi. Selguski, et õpetus ei olnud väga täpselt ja üheselt tõlgendatav ja olin käitunud valesti. Nii kui oma vea avastasin, nii kohe vahetasin akvast pool vees ära. Kahjuks jõudis mul selle ajaga neli kala ära surra.
Nüüd paistab nagu kõik korras olevat aga hingel kripeldab küsimus millele ei ole vastust saanud.
Nimelt sooviks teada ega ma teistele kaladele kes elama jäis jäädavaid tervise kahjustusi sellega ei tekitanud? Kui keegi oskab mulle seda infot anda siis oleksin väga tänulik. See küll ei aita enam aga õppida tahaks siiski oma vigadest lõplikult. Sorry kui sissekande panekus millegiga eksisin, olen alles algaja