foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Tetra Medica Contralck.
PostitusPostitatud: Reede Mär 19, 2010 05:16 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere!
Mul mure. Nimelt tuli kaladele vahetult peale ostu peale valged täpid.Uurisin kiiresti asja üle ja sain ka kohe ravi Contralck-i näol. Käitusin vastavalt juhendist lähdudes ja siis selgus, et seda juhendit saab kaheti võtta. :evil:
Nimelt sain mina juhendist aru, et ülal nimetatud rohtu tuleb panna iga päev aga teise päeva õhtuks suri mul üks kalake ära :cry: ja hakkasin uuesti kohe uurima,et milles asi. Selguski, et õpetus ei olnud väga täpselt ja üheselt tõlgendatav ja olin käitunud valesti. Nii kui oma vea avastasin, nii kohe vahetasin akvast pool vees ära. Kahjuks jõudis mul selle ajaga neli kala ära surra. :cry: Nüüd paistab nagu kõik korras olevat aga hingel kripeldab küsimus millele ei ole vastust saanud.
Nimelt sooviks teada ega ma teistele kaladele kes elama jäis jäädavaid tervise kahjustusi sellega ei tekitanud? Kui keegi oskab mulle seda infot anda siis oleksin väga tänulik. See küll ei aita enam aga õppida tahaks siiski oma vigadest lõplikult. Sorry kui sissekande panekus millegiga eksisin, olen alles algaja :oops:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 19, 2010 06:06 
Akvarist
Kasutaja avatar

Isegi kui nad said näiteks maksakahjustuse, siis mida selline teadmine annab?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 20, 2010 12:43 
Akvarist
Kasutaja avatar

Aga seda nimetatakse õppimiseks ja võimalusel teiste õpetamiseks. Loomulikult annab see mulle ka võimaluse arvestada sellega mis võib olla ja mis võib veel tulla. Kui mind muidugi mõistetakse :oops:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 20, 2010 01:47 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
püsivalt võivad ravimite üledoosid põhjustada neuroloogilisi häireid. kui su kalad pea alaspidi, külg lapiti, ringi tõmmeldes või muidu kummaliselt ei uju, siis on suure tõenäosusega kõik ok.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mär 21, 2010 11:03 
Akvarist
Kasutaja avatar

Aitähh Maria! :P
Sa andsid mulle meelerahu tagasi, sest teistel kaladel pole mingeid märke haigusest. Nad on elurõõmsad ja aktiivsed.
Ja olen tulevikus hoolsam ja uurin iga asja kolm korda üle enne kui selle käiku lasen. :lol: Tegin ka loomapoodi ettepaneku muuta see tõlge,sest ma usun, et on kindlasti inimesi veel kes võivad seda lugedes kaheti seda mõista ja valesti käituda.

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver