foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kutsumata külalised
PostitusPostitatud: Reede Veebr 19, 2010 09:26 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 4
Hommikust külamehed (ja naised)

Mul selline teema, et novembris sai soetatud uus elamine ja kolimise ja remondi ajal sai akva pisut vähem tähelepanu kui muidu.

Kui dets algul hakkasin akvat kolima, avastasin enda suureks imestuseks, et mu senistele elanikele oli lisaks tekkinud peotäis tigusid.
Kuna kolimise käigus sai tehtud ka suurem puhastus- sõelutud põhi ja vahetatud enamus veest, siis algselt paisitis, et kõik OK kuid praeguseks on kutsumatud külalised siiski taas tekkinud- igal hommikul akvale valgust sisse lülitades näen ca 20 koda mis kiiremas korras põhja kivide ja taimede vahele ja alla peitu poevad.

Oskab keegi kommida millest need tegelased tekkinud olla võivad ja kuidas neist lahti saada.

Akva 60L, ujumas 4 neooni, 4 3triibuga parbust, põhjakoristaja ja üksikuks jäänud mõõksaba. Toituvad Sera helvestest ja sääsevastsetest.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Veebr 20, 2010 12:11 
Akvarist
Kasutaja avatar

tere ,pole kuulnud et teod ise tekivad ...äkki oled nad ikka millegiga sisse toonud???millised nad välja näevad???

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Veebr 21, 2010 10:46 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 4
väljanägemiselt on sama tegelane kes mu profiili pildil- seal ta küll kehvasti näha, kuid eks proovin parema tekitada

Üles
 Teema pealkiri: tigu
PostitusPostitatud: Pühapäev Veebr 21, 2010 11:06 
Akvarist
Kasutaja avatar

Hommik
Profiilis sul torntigu.
Need paljunevad ka väga jõudsalt ja suurema tõenäosusega said nad kuskilt mõne taimega sisse.Ronivad välja öösel pimedas ja kui tuli põlema panna hakkavad peitu kaduma.ega nad miskit halba ei tee..pigem hoiavad põhja puhtana.....kui lahti tahad saada orja välja....

Silma ilu kodus:
70 Liitrit
700 Liitrit

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Veebr 21, 2010 11:33 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
torntigu jah, üsna kahjutu loom. tuleb kaasa pinnase või taimedega. liigub põhjakruusa vahel ja hoiab seeläbi seda puhtamana ja ei lase tekkida sifoonimata kruusas ammoniaagimullidel. kui liiga palju saab neid, siis korja lihtsalt välja või muretse endale teosjööjad teod või mõni kala kes tigudest toitub.

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver