foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 6 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Neljapäev Veebr 18, 2010 11:46 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere. vabandust ma ei teadnud kuhu täpselt oma teemat riputada .
Mul on probleem jälle haigus akvaarjumis. 2 kord see aasta.Ravi mul juba käib ,kuid mure on ikkagi suur .
Nimelt nats üle aasta tagasi kui panin peale väikest puhkust tööle jälle oma 250 liitrise kasti ostsin sinna 4 skalaari .Kõik oli kuni selle aasta alguseni ok . Siis hakkasid kõik skalaarid täiskasvanuks saama :lol: igal juhul suudan väliselt juba eraldada nende sugu ....ja tundub, et 1 on siis isane ja 3 tk on kiuslikud emased kes ei lase teistel elada. Selline kisklemine käib ....oh õudust . Kõigepealt lahutati ära see paar kes juba korra poegedega on maha saanud ja ega siis paremaks ole läinudki ,ikka tonks ühele ja teisele . Kas sellest kisklemisest ongi see haigus ???
Aidake mis teha ,kas see aitaks kui ühe emase isase vastu vahetan -siis oleks nagu 2 paari :roll: On mul varem ka olnud skalaare ,kuid pole iial poegi olnud -äkki siis olid ühest soost.
Tänud neile kes saavad hea sõnaga aidata!!!!

Viimati muutis pillepan, Reede Veebr 19, 2010 07:01, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Veebr 19, 2010 10:21 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
unustasid kirjutada, mis haigusega tegu.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Veebr 19, 2010 12:35 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere .oih vabandust kui ma nüüd teaks mis haigus see täpselt on .Need kalad kes omavahel kisuvad ja see kes rohkem tappa saab, sellel uimed narmendavad. teisel päeval on uimedel selline valkjas hall kord peal.Panin siis SERA BAKTOPURi , tänaseks kuur läbi õhtul hakkan vett vahetama .Hetkel kalad puhtad .Aga lihtsalt tekkis mõte ,kas see nüüd kõik selle kaklemise pärast ?? :oops:

Üles
 Teema pealkiri: Skalaarid kaklevad
PostitusPostitatud: Reede Veebr 19, 2010 12:44 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Väga võimalik, et kaklemise pärast. Tekivad haavandid ja need võivad minna "vatiliseks". Ma siin äsja tõin Vero käest skalaari paari. Teine paar jäi talle. Need kaks paari kaklesid kangesti. Paistab, et targem on pidada ühte skalaaripaari.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Veebr 19, 2010 02:15 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
jah, see võib olla kaklemise pärast. eespool seletati, haavadesse võivad sattuda bakterid.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Veebr 19, 2010 06:59 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tänud vastuste eest. tundub et paar skalaari peavad minu akvast lahkuma . niiiiiiiiii kahju mul kõik erinevad ju :oops: :roll:

Üles
 [ 6 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver