foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: suur mure kalad haiged
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 04, 2010 08:28 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere... olen algaja ja mul olnud akva alles teist kuud ja nüüd avastasin et mu emane mõõksaba on täis mingeid valgeid täppe .. uurisin siit ja sain eru et see on see mannatera tõbi ... ja kui hoolega vaatan siis on ka mu bettal paar täppi..
Kuidas need tulid .... ma tean et ma peaks siia kõik näidud tooma aga ma ei tea neid sest pole veel ühtki testi teinud .
Aga nüüd palun abi mis ma tegema pean mul on 35l akva seal on 2 mõõksaba ,betta isane , 2 antsu,ja 2 coridorast moned taimed ja 2 õuna tigu ja hunnik prügitigusi ...lambi valgust ma ei oska öelda ...
Palun abi ma ei oska kohe midagi ette võtta . :( :cry:

Üles
 Teema pealkiri: Re: suur mure kalad haiged
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 04, 2010 08:55 
Akvarist
Kasutaja avatar

Jõgimaa kirjutas:
Tere... olen algaja ja mul olnud akva alles teist kuud ja nüüd avastasin et mu emane mõõksaba on täis mingeid valgeid täppe .. uurisin siit ja sain eru et see on see mannatera tõbi ... ja kui hoolega vaatan siis on ka mu bettal paar täppi..
Kuidas need tulid .... ma tean et ma peaks siia kõik näidud tooma aga ma ei tea neid sest pole veel ühtki testi teinud .
Aga nüüd palun abi mis ma tegema pean mul on 35l akva seal on 2 mõõksaba ,betta isane , 2 antsu,ja 2 coridorast moned taimed ja 2 õuna tigu ja hunnik prügitigusi ...lambi valgust ma ei oska öelda ...
Palun abi ma ei oska kohe midagi ette võtta . :( :cry:

Su akva on arvatavasti üle asustatud.Soovitan suurema akva osta.Mis mannatera haigusesse puutub siis ravida seda Sera Costapur'iga ja kogus palju panna ja kui kaua ravida siis selle leiad ravimiga kaasas oleva lehe pealt, sest kasutusõpetus on seal olemas.Peale ravi siis filtreeri ravim söefiltriga välja.Aga kui ikka ei aita siis on su kaladel midagi muud viga ja ma arvan et siis saab keegi teine sind selles aidata. :wink:

Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver