Niii... mul mure jätkub.
Mõtlesin, et ostan kalale uut toitu- kraanuleid. Et nendega ei saa teda üle toita... enne andsin helbeid. Pluss siis antsule põhjakoristaja toitu (tablett, mis vajub põhja). Tegelt ega ma väga hästi ei tea seda ka, palju põhjakoristajale seda toitu andma peaks, kas terve tableti või vähem?
No igatahes kuldkalale siis panin 3 kraanulit pluss põhjakoristajale veerand tabletti tema toitu. Kraanuleid kuldkala üldse ei märganudki, läks hoopis põhja kohe antsu toitu noolima ja pistis selle ühe ampsuga nahka. Peale seda kohe kõht jälle ülespoole ja ei jõudnud enam liikuda. Nii siis siiamaani, aegajalt ujub normaalselt ka natuke... ja homme hommikuks enam-vähem normaalne kindlasti jälle kuni järgmise söögini.
Ei teadnud siis, mis teha ka... antsu toidu sõi kuldkala ära, et kas peaks antsule juurde andma või mis... aga samas siis läheks kuldkala jälle seda ju sööma ja läheks asi veel hullemaks?! Panin siis antsule kurgitüki, see kuldkala ei huvita.
Äkki ongi asi selles, et kuldkala antsu toitu sööb? Kuidas ma neid peaks siis söötma, et ta seda kätte ei saaks?
Ja kas need kuldkala kraanulid ongi sellised hästi pisikesed pruunid? Ma millegipärast teadsin, et need teistsugused...
Ja võtsin plaaniks esimesel võimalusel suurem akvaarium osta ja edaspidi kaladega ise tegeleda