tere.nii, minu molly sai ka täna poegadega hakkama,kokku oli neid vast 15 tk. kui koolist koju tulin siis nägin ainult 5-6-te(mõtlesin et üleäänud on teised kalad nahka pannud).elus maimud olid end peitnud põhja kruusakivikeste vahele.otsustasin et need panen maimulõksu.hakkasin neid siis püüdma.kui ma seal kruusa sees solberdasin siis avanes mulle hirmus vaatepilt.põhjas oli palju surnud maime(sinna nad mul siis kadusdki).mulle tundus see natuke imelik.panin siis elus pojad maimulõksu ja korjasin surnud maimud ära.järsku vaatan et 1 maim ujub imelikult.mõtlesin et mingi sabavigastus ja tõin väikese kahva et ta suurde akvasse tõsta(seal süüakse ta paari sekondiga ära)kui tagasi jõudsin siis siis vaatan et see maim hakkas imelikult kõhtu ülesse viskama(vahepeal ujus korralikult ja siis kõht ülespidi)ja järsku enam ei liigutanud.toksasin korra kahvaäärega ja-oligi surnud.
päris kindlalt surid ka teised maimud nõnda-aga miks?maim oli teistest natuke kõhnem. aga tal olid hsti suured lõpused.
akva on 70l
kalad on 2 mollit .4 gupit . 2 corydorast ja 1 tigu
vett vahetan korra nädalas,viimati vahetasin vett täna: 1\4 veest.
akvaariumis on mullitaja,soojendi ja filter.
temp.:26c
ph on 8,5
no3 on 0
no2 on 0
ise ei oska küll arvata miks maimud surid aga ehk keegi siit foorumist oskab aidata?