foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 8 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Need minu 3 kala !!!
PostitusPostitatud: Reede Okt 31, 2008 09:33 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 5
Nagu eelnevas postituses kirjutasin,et minu 3 kala,mis ma ühest Viljandi poest ostsin,surid paari päevaga ära.Arvasin,et ehk oli mu akva vesi paigast ära,aga tegin täna testid__:
No3-0
No2-0
GH-10
KH-15
ph-8
Saan aru,et vesi on veits kare(parandan selle vea),aga ei usu,et selliste veenäitude juures kalad ära sureks.Ja pärast mitmete inimestega sel teemal rääkides ,olen kindel,et ka mina sain haiged kalad sellest viljandi petcenterist(tln mnt -l),sest ka need inimesed ütlesid,et on sealt poest superodava hinna pärast kalu ostnud,peaaegu kõigil on kalad kas ära surnud või siis mõned,aga akva haigust täis ja raha kaotsis (surnud kalad pluss ravimid).Ma ei tea,vb teen siin veidi liiga kellegile,aga usun,et samas teen paljudele teene sellega,et hoiatan,sest ei soovi seda kellegile,et uued kalad ära sureksid.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Okt 31, 2008 10:12 
Akvarist

kalad said ikka korralikult aklimatiseeritud enne akvasse panekut?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Okt 31, 2008 10:37 
Akvarist
Kasutaja avatar

Jah,kindlasti,täpselt nagu peab (õpetuse järgi).

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Okt 31, 2008 10:42 
Akvarist
Kasutaja avatar

veenäidud on kõik korras ja pole su vee karedusel häda midagi...ja mismoodi sa selle "vea" parandada kavatsed?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 01, 2008 08:06 
Akvarist

Aga kui sa poodi oma mure ära räägid, siis ehk võtavad midagi ette oma kaladega võibolla saad isegi uued isendid.

Paha ikka jah kui uued elanikud ruttu lahkuvad :(

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 01, 2008 03:13 
Akvarist
Kasutaja avatar

-karl- ile,noh,ma arvasin jh,et veits kare ja üritasingi uurida,kuidas pehmendada saaks,aga sain ka juba teada,et polegi hullu :)
katukale ,ei taha sinna poodi enam minna,sest nad olid üleüldse kuidagi kliendivastase olekuga ja mida mul sealt nõudagi,millega ma tõestan..?
Uued kalad on mul eilsest sees (põhjakas,kelle nimi ei tule meelde,siis 2 mollyt ja 1 guraami,rohkem ei julgenud esialgu võtta,eks ndl pärast võtab paar tükki juurde,kui kõik ok.Aga need kalad ostsin teisest poest ja no need kalad on küll tegijad,kärmed ja ilusad kah,mitte sellised uimased ja kössitavad. :wink:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 01, 2008 03:38 
Akvarist

Ok saan aru on endalgi viimasel ajal tekkinud selliseid poode kuhu pelgalt klienditeenindaja pärast ei kipu minema. Ma saadan meili tavaliselt sellistel juhtudel, sest kui ei "virise" siis ei muutu ka midagi paremaks :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Nov 02, 2008 01:54 
Akvarist

Nonii... Viljandi Petcenter tegi siis omale kah nüüd kasutaja, et saaks ka sõna sekka öelda:

1. Oleme nüüdseks juba täiesti veendunud, et meie kaladega ei ole kõik korras! Haigusenähte(täpid,laigud jne.) küll meil endal poes ei ole, kuid teame, et klientidel on pahatihti kodus kalad looja heitnud... Selle eest ka suured vabandused! Kahjuks aga ei saa meie, klienditeenindajad, sinna midagi teha... ainus mida viimasel ajal soovitanud oleme, on meilt kalu mitte osta. (seda ülemuste eest muidugi varjates)! Omalt poolt oleme küll kõik teinud, et kalade tervis korras oleks...
2. Meie vee testid: No2-0 ; No3-10 ; Ph-8 ; Gh-14 ; Kh-15
3. Raha me ka tagasi anda ei saa... küll aga uued kalad asemele, mis aga poleks kõige parem lahendus eksole... :roll:
4. Me üritame alati olla heatahtlikud ja isegi kui oleme väsinud (me kõik oleme inimesed, ka klienditeenindajad), üritame naeratada... samas muresid ju on palju.. nagu ka siit foorumist meie kohta lugeda võib, nii et vabandame siis ka ette kui juhuslikult õhtuks tõesti "tülpinud nägudega" oleme, AGA kliendivaenulikud ei ole me kunagi!

Nüüd vist sai kõik.... tagasi inventuuri tegema!
-Petcenter-

Üles
 [ 8 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver