foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: guppi uimed tulevad ära
PostitusPostitatud: Reede Juun 06, 2008 04:16 
Akvarist
Kasutaja avatar

Appiiii...Mu musta sabaga guppydel hakkavad seljauimed ära tulema......pumba mark on Super-mini 280 võimsust ei oska ma öelda

kas võib olla see et mu neoonil on tuberkuloos sest selle haiguse kirjelduses oli kirjas et kala kaotab oma värvuse ja kõhnub ja minu neoonil ontäpselt samad tunnused....

[rebimise, kleepimise ja lõikamisega tegeles Maria]

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Juun 06, 2008 05:53 
Moderator
Kasutaja avatar

Kulla LoveGirl11 ! Kirjuta palun natukene selgemalt. Kuidas on sinu gupide seljauimede seis seotud pumbaga???!!! Ma mäletan küll, et ühes teises postituses sinult seda küsiti aga ainult selle teema lugejale võib küll kummaline mulje jääda...
Asjast. Maria muidugi ütleb täpsemini kuid kas uimed on vigastatud (kaklus teisi kalaga või nagu mädaneksid (katkistel kohtadel on valge serv)? Viimasel juhul kahtlustaksin uimemädanikku. Üks ravim selle vastu on Bactopur Direct . Juhendis ravi kirjas.
Enne ravima hakkamist loe haiguste artiklit/404.html
Kahtluse korral küsi veel aga enne kirjelda oma akvaariumi /haigused/5520/index.html. Mitte kiusu ja nõmetsemise pärast vaid selleks, et ainult siis saab keegi sind aidata. Keegi ju ei näe sinu akvaariumi ja kalu !

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Juun 06, 2008 08:08 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
teeme nüüd nii, et kõik oma kala(de)ga seonduvad probleemid postitad sa nüüd siia teemasse, mitte ei hajuta neid erinevatesse teiste algatatud teemadesse laiali.

praeguse kirjelduse järgi (uimed kaovad küljest, kalad on kõhnad), on kõige tõenäolisem, et tegu on mingisuguse bakteriaalse infektsiooniga, mille vastu saab ravimeid kalapoest.

Üles
 [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver