foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: GeneralTonic
PostitusPostitatud: Reede Mai 16, 2008 08:25 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 1
Mul oli hiljuti mure lõhkiste sabadega ja hirm uimepõletiku ees. Kohalik apteeker andis selle vastu GeneralTonic (Tetra Medica toode) nimelise ravimi. Eks ta andis mulle ka eesti keelse juhendi, aga see läks mul tasku ja sealt ei tea kuhu! Seega palve, kas keegi teab kuidas kasutada? Pudeli pealt saksa k. tekstist saan vaid aru, et panna akvaariumivette, aga palju ja kuidas?
Mure tekkis sellest, et hommikul avastasin, et ka suuremal skalaaril on saba kergelt näksitud või haige. See kord ei ole nagu puhas lõige vaid nagu kergelt narmendav (vast 1x3mm).
Kaklushimulise kukekese saan alles juuni kuus teistest eraldada, siis saan suuurema akva kätte.
Või kannatab kukeke 6 liitrises soenduseta (suudan ehk toasoojusega kusagil 20-22C ligi), õhutuseta trantsportkastis kuu aega? kahtlane!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mai 17, 2008 02:20 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
kukk pane eraldi, ta on labürintkala ja vastav hingamiselund pinnalt hingamiseks seega olemas ja eraldi mullitajat ei vaja. toasoojuses on ok hoida, ei juhtu temaga midagi selle aja jooksul.

general tonicu kohta - inglise keelt loed? siis on vihjeks, et kleeps pudeli tagaküljel on kahekihiline (all paremal nurgas on pealmisel noolekene), selle pealmise kihi koorid ära ja all on ilus inglisekeelne tekst. peast doseeringut ei mäleta.

Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver