foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 10 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: valge suu ja lõpused
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 28, 2008 10:31 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mis see veel on? Suu on vatine ja lõpused täiesti paistes ja paksud. Ravisin omnipuriga ja praegu on direct. Mingeid muutusi ei näe ja ilmselt on minekul... paremat pilti hetkel ei saanud.
Pilt

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 28, 2008 10:40 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
tyypiline "suuhallitus". see, et sa bactopuri praegu sisse panid, on iseenesest v2ga hea, sest nn. mouth rot on tihti kombineeritud seen- ja bakterhaigus, st. seen kahjustab kudesid ja kahjustunud kohas tekib lisaks seenhaigusele bakterinfektsioon. lisaks bactopurile 3. ravi p2eval juurde lisada sera mycopur, kohe praegu aga alusta soolavannidega (1tl j2mesoola 1L akvaariumist v6etud vee kohta, eraldi anumas, 3 x p2evas, korraga 10min. sama p2eva vannid v6ib teha samas vees.) temperatuur t6sta yldakvaariumis 2C v6rra ylespoole. lisavitamiinid tilkadena tavatoidu peale.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Jaan 29, 2008 12:00 
Akvarist
Kasutaja avatar

Olen tõesti tänulik kiire vastuse eest :) hakkasin kell 22.30 kala vannitama... ma vist ei ole ise ka päris terve :) Mul jämesoola ei olnud ja panin merekat, kas sellel ikka on sama doos? No vahet pole täna on kala juba vannitatud,aga homme? Temperatuur oli mul 29, kas panen 30 või 31 ja ega see platty-dele midagi tee? Njah, sada tarka ei jõua ka nii palju vastata, kui üks loll küsida jõuab....Praegu ahmib haige kala veepinnalt õhku,sest lõpused on ikka väga paistes ja lämbumisoht ilmselt suur.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Jaan 29, 2008 11:40 
Guru
Kasutaja avatar

meresool isegi parem, kui j2mesool. temp. ikka 31ni aga vaata, et korralik 6hutus taga oleks, platydega ei tohiks hullu midagi olla.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Jaan 30, 2008 04:01 
Akvarist
Kasutaja avatar

Palun veel natuke nõu. Panin nüüd kolmandal päeval directile mycopuri otsa, aga ainult 0,5 (pool) doosi, sest nii oli pakendil kirjas, Praegu lugesin teises teemas, et peab hoopis 1,5 doosi panema. Kas ongi nii? ja mitu päeva peab seda hoidma. Tänades...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Jaan 30, 2008 04:52 
Guru
Kasutaja avatar

ikka nii nagu pakendil kirjas. m6nede raskemate juhtumite puhul olen soovitanud suuremat doosi, kui ette n2htud, sinu kala puhul arvan, et praegu piisab poolest.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Jaan 30, 2008 07:11 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kas nii... panin mycopuri(pool doosi) directile otsa ja lasen veel 3 päeva. Vahepeal midagi lisama ei pea ? Pakendil on natuke segane jutt. Kala välimus on juba päris hea. Ainult söögist on keeldunud juba üle nädala.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Jaan 30, 2008 08:00 
Guru
Kasutaja avatar

just nii, said 6igesti aru. kui lisavitamiine ikka juurde annad, siis peaks n2dala p2rast ka s88giisu olema taastunud.

Üles
 Teema pealkiri: kuldkala
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 22, 2008 05:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere!
Mul on kuldkalaga sama lugu, ravin juba 3 päeva, "vatti" enam pole, kuid üks külg on ikka veel "paljas"(soomuseid pole). Öelge, kui kaua ma pean teda veel ravima ja millal võin teda üldakvasse panna?Praegu istub ta raldi akvaariumis.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 22, 2008 05:47 
Guru
Kasutaja avatar

n2dal v6iks ravida. soomused taastuvad t2ielikult alles umbes 6. n2dala p2rast. yldakvaariumisse siis, kui ravist algusest on m88das 2 n2dalat ja seisund ei ole hullemaks l2inud, vaid paremaks.

Üles
 [ 10 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver