Tere
Su imikala nimi võib tõenäoliselt olla ancistrus (ants- nagu siin hellitavalt teda kutsutakse)
Tsiteeri:
Aastavahetuse paiku ostsime sisse 2 kuldkala (loorja sabaga, kollased), 2 teleskoopi, 2 väikest põhjakoristajat (ühe saba sinine, teisel punane) ja ühe imikala
Kui ma õigesti nüüd arvutasin, siis on Sul kokku 4 kuldkala 70 liitrises akvaariumis? Natuke palju kui arvestada, et 1 kuldkala kohta loetakse minimaalseks akvaariumi suuruseks 50L.
Emmm...kaks põhjakoristajat on värviliste sabadega? Siis ma ei oska arvata kes nad Sul on. Imikala- kas ta on kollane ja musta triibuga?
Tsiteeri:
Vee temp. pidevalt 24-25
Kuldkalad on külmavee kalad- Su akvaariumi temperatuur on minu meelest liiga kõrge. Ma siit foorumist lugedes olen aru saanud, et kõige parem temp. oleks 22 C kuldkaladele.
Su kalad ei ole vaiksed seepärast, et akvaarium pime on vaid seepärast, et nad on liiga soojas vees ning nad on uimased.
Tsiteeri:
Nüüd on vett vahetatud 2 korda, iga kord siis umbes 10 l.
Emm...nüüd küll targemad parandagu mind aga jõuludest jaanuari keskpaigani kaks korda ainult vett vahetada on minu arust üliväga vähe. Liiati kui akvaairumis elab nii palju kalu.
Nädalas korra peaks akvaariumis veevahetust ja põhja sifoonimist tegema.
Ma julgeks küll soovitada koheselt 20 liitrit vett vahetada KOOS põhja puhastamisega.
Parimat igatahes!!