foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 7 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Laupäev Juul 14, 2007 12:10 
Akvarist

Olen mõnda aega juba üritanud saada ühest vastust küsimusele, et kui palju ikkagi kaladele süüa anda ja saanud vastusteks- nii palju kui nad 1 minuti jooksul ära jõuavad süüa, nii palju kui nad 3 minuti jooksul jõuavad ära süüa või siis nii plaju kui nad 5 minuti jooksul jõuavad ära süüa. Milline neist see õige siis on? Ei tahaks neid liiga palju ja ka liiga vähe toita.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Juul 14, 2007 12:18 
Administraator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Kui Inglise keelt paned, siis on siin sulle link seletusega:

http://freshaquarium.about.com/od/feedi ... chfood.htm

Seda lugedes saad isegi aru, et ei ole mingit reeglit, mis ütleks, et igale kalale pead andma ühe ussikese või tableti. See on puhtalt kogemuste najal baseeruv asi. Sõltub kindlasti kalade arvust. Niiet katseta - Nälga nad kindlasti ei sure. Pea meeles, alati on hea anda pigem vähem kui rohkem. Üks päev võiks olla isegi paastupäev.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Aug 17, 2007 11:48 
Akvarist
Kasutaja avatar

kas see üks paastupäev võiks siis olla näiteks kord nädalas? mul on üks tuttav kes toidab kalu ülepäeva ja ei ole juhtund ka nendega midagi... vahest on ka rohkem kui ükspäev toitmata, et juhtub ikka nii et nädalavahetused kipub kodust ära olema... ma olen ka tavaliselt nädalavahetused kodust ära... akkasin muretsema kuidas ma nendega siis akkama saan... (endal akvaarium veel tühi)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Aug 18, 2007 11:29 
Administraator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Pigem oleks paastupäev soovitavalt 1 kord nädalas, mitte ülepäeva. Nädalavahetusega ei juhtu kaladega midagi, kui on korralikult regulaarselt toidetud(mitte ületoidetud).

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Aug 19, 2007 11:59 
Akvarist
Kasutaja avatar

ma lugesin et tuleb teha ka selliseid söögipäevi, kus tuleb natuke rohkem süüa anda, et ka nõrgemad kalad saaksid söönuks... kui tihti selliseid päevi teha?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Aug 19, 2007 09:27 
Akvarist

Kui neid üldse teha, siis üldiselt pole erilist mõtet selliseid päevi ka rohkem kui korra nädalas teha.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Aug 20, 2007 12:20 
Akvarist
Kasutaja avatar

ok tänud... ma vaatan siis kuidas kalad sööki jagavad omavahel, kui on mõni kes ei saa söönuks tea neid teha:D

Üles
 [ 7 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver