hehe
valik kahe äärmuse vahel
Üldiselt poodidest. Olen viimasel ajal ringi kolistanud mööda erinevaid Tallinna poode, vaadates just, et kust mis osta (plaanis ka gouramisid soetada paar tükki). Millistes tingimustes kalu peetakse, kuidas nende eest hoolitsetakse ja üldse kogu suhtumist sellesse pisnessisse, sest reeglina selline see suhtumine kajastub ka elukate eest hoolitsemises. Minu pingerida on selline:
1. Tartu mnt pood. Akvaariumid on alati puhtad, mitte üht laipa pole kunagi kusagil näinud, kalad ujuvad ringi rõõmsalt ja usinalt, mitte üks ei konuta kunagi nurgas. Inimeste suhtumine oma ärisse ja klientidesse on hästi tore ja sõbralik. Ainukeseks miinuseks on see, et seal korralikult hakkama saada, tuleb natuke vene keelt osata. Minu puhul ei ole probleem. Seega endiselt esikoht.
2. Lauteri tn. pood. Akvaariumid on alati puhtad, kalad ujuvad kenasti, laipu pole näind. Suhtumine klienti olematu. Saadaval igasuguseid huvitavaid elusolendeid.
3. Mulla tn. pood. Sama, mis lauteri, suhtumine klienti on veel olematum.
4. Kalake. Mnjah. Suhtumine klienti väga tore. Teenendusega olen seal alati rahule jäänd. Muud ei kommentaari. Ehk siis reeglina tehnika ja muu nassvärgi ostan sealt, kui on seal miskit saada, kuna jääb poetuurile tee peale. Selle saadavusega on ka keeruline teema, reeglina kui ma sinna satun, siis ei ole seal miskit. Ja olen ringiga tagasi Tartu maanteel