foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Reede Nov 10, 2006 11:14 
Akvarist

Eile sai poest ostetud 54l akva.Ilusti pestud põhi sisse,valgus,term ja pump.vesi ka loomulikult.Poest müüdi kaasa selline komplekt "nature aquarium package 50"No panime super-biobakterid 11 in 1,veepuhastusvahend AZOO, sai pandud ka taimede väetist ühest pudelist (vedel).Kuid nüüd siit kuskilt lugedes hakkas silma,et seda vedelat taimede väetist ei oleks üldse pidanud panema.Kusjuures sai ju ka pandud taimede väetist põhjakihtide vahele.Nii,et vist sai üle väetatud.Taimi veel õnneks sees ei ole.Kes on teadjam,palun vastake kas nüüd tuleks teha vee vahetus? Olen ikka täitsa algaja,kuigi jah akvaariumit olen ikka oma elus enne näinud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 11, 2006 03:33 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

Kuna ma saan aru, et tegu on verivärske akvaga milles veel kalu sees pole, siis soovitaks teha küll vähemalt 50% veevahetuse. Ja siis kiirekasvulised taimed sisse, muidu toidad ainult vetikaid. Kalasi ära enne paari-kolme nädalat siise too, las akva töötab sisse. Paar-kolm korda nädalas võid näpuotsatäie kalatoitu akvasse panna, et kasulikel bakteritel midagi järada oleks.

Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver