foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Uus akva
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 05, 2006 12:21 
Akvarist
Kasutaja avatar

Olen minagi kohe kohe saamas akvaariumi omanikuks :D , nimelt välja on vaadatud akva ja sooviks siis sisse panna kuldkalad noh nii 3-4 vast ja siis ühtteist - teod põhjakoristaja. Kuna olen nii paar nädalat vast siin foorumis õpetusi lugenud ja teadmisi omandanud tekkis väike kahtluse uss hinge et kas ostan ikka asjaliku akva :?: Teemadest olen välja lugenud et mõnel akval jääb valgusest puudu või siis on vähe nii et otsustasin küsida üle et kas ostan piisavalt hea akva, kes viitsib avaldagu arvamust. Nimelt Rekord 110 Juwel valgus 2 korda18/20 vatti, filter compact 600l/ tunnis ja soojustus on 100 vatti. Mis arvate? Tähh ette!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 05, 2006 02:01 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Olen minagi kohe kohe saamas akvaariumi omanikuks , nimelt välja on vaadatud akva ja sooviks siis sisse panna kuldkalad noh nii 3-4 vast ja siis ühtteist - teod põhjakoristaja. Kuna olen nii paar nädalat vast siin foorumis õpetusi lugenud ja teadmisi omandanud tekkis väike kahtluse uss hinge et kas ostan ikka asjaliku akva Teemadest olen välja lugenud et mõnel akval jääb valgusest puudu või siis on vähe nii et otsustasin küsida üle et kas ostan piisavalt hea akva, kes viitsib avaldagu arvamust. Nimelt Rekord 110 Juwel valgus 2 korda18/20 vatti, filter compact 600l/ tunnis ja soojustus on 100 vatti. Mis arvate? Tähh ette!

Rõõm lugeda. Juwel 110 on Rekord seerias valguse poolest kõige parema watti/liitrile suhtega, aga see selleks. Asjalik ost on ta ikka, kõik esmavajalik kohe korraga olemas. Kuldkalad ei ole head alustamiseks. Artiklid algajatele vast seletavad põhjused ära ja hoiatavad muude vigade eest mida alguses kiputakse tegema.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 05, 2006 05:45 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

Võin karahhi jutule julgustuseks lisada, et Juwel 110-ne kaane alla ei ole üldse raske ühte toru juurde lisada millga saavutab juba täiesti harjukeskmise valgustugevuse, et normaalselt taimi kasvatada. Muidugi punaste ja murutaoliste taimedega läheb raskeks.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 05, 2006 09:28 
Akvarist
Kasutaja avatar

Aitähh teile =D> sain kinnitust, et asjalik akva on mul välja valitud! Noh nii kuu aja pärast vast saan oma akva pildid teile vaatamiseks üles seada :D .

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver