foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik


Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]



 [ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Reede Jaan 27, 2006 08:37 
Akvarist
Kasutaja avatar

Liitunud: Reede Jaan 27, 2006 08:21
Postitusi: 85
Asukoht: pärnu
probleem on seliine et täna avastasin et akvaariumi põhjas on surnud neon,siis avastasin kaks ülejäänud neoni veel surnuna :? Mul tegelt üsna väike akvaarium ka täpselt suurust ei tea aga umbes niimoodi 19-20 liitrit seal pole taimi ega kruusa :wink: selline hästi lihtne akvaarium ja seal on 4gupit üks neist emane kes täna sünnitas 13 maimu :D siis kaks marmor guraamit ja kaks põhjakoristajat ei tea nende täpset nimetust aga need kõige tavalisemad:D..ja ma olen veel selline juhm et ei teadnud et kas kaladele meeldib valgus või mitte ja mul on kalad nädalaega olnud akvaariumis ja tuli on koguselle aja põlenud ja tuli on veel tavaline lugemis lamp mis paistab otse vette :idea: ja ehk räägiksite kui palju seda toitu tuleb panna neile mitu korda ja kui suures koguses,ma ees loetlesin oma kalu ehk oskate aidata...kuidas põhjakoristajaid ära tunda et kas on isane või emane ja ehk näitate siin mõnda pilti et siis saaks öelda kas mul on just selline põhjakoristaja ja kuidas nad paarituvad? :?: :D oleks tänulik kui vastaksite mu imelikutele küsimustele:D


Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 27, 2006 09:22 
Guru
Kasutaja avatar

Liitunud: Kolmapäev Mär 31, 2004 09:53
Postitusi: 4271
Pildid: 1
Asukoht: Tartu
APPI :shock:

konstanteerin fakti - kalu on liiga palju liiga väikeses akvaariumis, puudub võimalus normaalse mikrofloora tekkeks, kuna pole pinnast, taimi ega tehnikat. enne kalade soetamist ei ole endale selgeks tehtud, et elusorganism ei ole kujunduselement, mida võib suvalisel kapinurgal hoida ja korra nädalas tolmu pühkida. samuti ei ole endale selgeks tehtud, et elusorganism vajab teatavaid elamistingimusi, et elus püsida ja et inimene vastutab kõige elusa eest, mis ta on endale koju toonud. kivi lapsevanemate kapsaaeda.

kokkuvõtvalt: olgu see teema eeskujuks kõikidele teistele - nii EI TOHI akvaariumit pidada.

teemaalgatajale: kui sa soovid, et su allesolevad kalad püsiksid elus, siis on variante 2 - A) loobu kalade pidamisest ja kingi/müü need kellelegi, kes neist lugu oskab pidada (mis on sinu puhul ilmselt mõistlikum lahendus) või B) tutvu foorumi artiklitenurgas olevate aabitsatõdedega ja muretse endale kiiremas korras oluliselt suurem akvaarium, koos vajamineva tehnika, põhjakruusa ja taimedega ning asusta need kalad piinapurgist normaalsesse keskkonda. foorumi artiklitenurga aabitsatõed peaks kuuluma sinu tänaõhtuse kohustusliku kirjanduse hulka.


Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]


Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver