foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 17 postitust ]  1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: kõige targem personal?
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 22, 2006 12:50 
Akvarist
Kasutaja avatar

Plaanis endale lähiajal akvaarium muretseda ja sellega seoses võib igasugu küsimusi tekkida. Kindlasti saan ka siin otsides neile vastuseid ja raamauid lehitsedes, kuid midagi võib jääda ikkagi arusaamatuks. Nimelt, kus poes oleksid TEIE arvates kõige profima ja targema teenindusega personal?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 22, 2006 11:32 
Moderator
Kasutaja avatar

Endla tn. Laguunis olid kunagi asjalikud inimesed. Mulla tn. poest räägitakse ka head.
Rocca-al-mare poest ei ostaks küll midagi. Ja ei telliks ka - ootan oma akva aluskappi juba pea 2 kuud ! :(

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 22, 2006 12:21 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

Lauteri ja Sõpruse pst kauplustes on müüjaid, kes aitavad asjalike küsimuste peale ja võtavad raamatud välja, kui kalade kohta täpsemalt pärida

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 22, 2006 04:17 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 2
mul lauteri tänava poega sellised kogemused, et kui spetsialist kohal, siis ok aga üldiselt need müüjad poole mulle küll miskit öelda osanud :? Ükskord tehti mind puhta lolliks, kui valgustusest rääkisime.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 22, 2006 04:40 
Akvarist
Kasutaja avatar

minu lemmik on Tartu mnt poe mees

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 22, 2006 06:44 
Akvarist
Kasutaja avatar

See Tartu mnt poe mees on jah asjalik, kõik jubinad on alati klappinud mis ostetud ja tal ei ole sellist iga hinna eest mahamüümise sündroomi ka.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 22, 2006 08:18 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mina kiidaks ka Tartu mnt poodi!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 23, 2006 12:43 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ühinen Tartu mnt. meesmüüa kiitustega

Üles
 Teema pealkiri: ...
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 23, 2006 06:37 
Akvarist
Kasutaja avatar

tartu mnt ning lauter odavalt saab endlast.

55 904 954

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 23, 2006 11:20 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Mina kiidaks ka Tartu mnt naismüüjat (seda nooremat) lisaks meesmüüjale - ja ka eriti seda suhtumist, et kena ja tähelepanelik ollakse sinuga ka siis, kui ostuks võib mitte minnagi.... sellisele valjusti mõtlejale ja heietajale nagu mina :oops: - sobib väga hästi :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Jaan 24, 2006 11:01 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kalakese poega Rocc-al Mares ole ettevaatlik jah, mulle tehakse seal valgustust ka juba üle kuu aja. (muretsesin juba mujalt)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Jaan 24, 2006 11:04 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 2
nõustun eelöelnutega tartu mnt poe suhtes

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Jaan 24, 2006 12:25 
Administraator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Üldjuhul on nii, et enamikes poodides on üks väga pädev onu või tädi.
Teised on rohkem kaubapaigaldajad ja kassiirid.
Kui trehvad (või tead trehvata) spetsialisti otsa, siis on kõik hästi.
Vastupidisel juhul ei pruugi olla.

Samas on spetsialistiga see häda, et ta näeb kohe ära, mis tasemel on sinu teadmised.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Jaan 24, 2006 12:46 
Akvarist
Kasutaja avatar

Rocc'al'mare poodi ei soovita tõesti minna. nende peamine ülesanne on kogu müüdav kraam võimalikult ruttu maha müüa ja ükskõik kellele. proffestionaalset infot pole nad seni minule (8a kalu kasvatanud) inimesele veel andnud

Laguun - kui ainult akvaariumit osta tahad, siis isegi sobib. kalu sealt osta ei soovita, pidevalt on haiged (esmapilgul välja ei paista aga hiljem kirud end ogaraks nende käest ravimeid ostes).

Akvarist - Tartu maanteel, turu lähedal. peab 1 vene paar, mees räägib vabalt ka eesti keelt. tunneb hästi kalu ja oskab nõu anda, enamasti aga ei viitsi ta detailidesse laskuda, st kui ise ei küsi, siis infot ei saa

Lauteri - tasub ette helistada või küsida millal kalaspetsialist kohal on. see naine teab tõesti kaladest palju ning siiani PARIM ekspert keda ma kohanud olen. ülejäänud müüjad paraku ei tea kaladest mitte midagi. oskavad ainult öelda kuidas vitamiine panna nign sedagi pakipealt maha lugedes. Tel number et uurida millal nende spetsialist tööl on - 660 4985

Sõpruse pst pood - Lauteri poe kõrvalharu (sama firma). seal isegi 1 inimene ka on, kes midagi nagu teab kaladest, ent enamik on siiski tavaline hall mass, kes oskavad vaid kalu müüa aga akvaariumistest (millistele kaladele kui suurt akvat jne) infot anda ei oska.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Jaan 24, 2006 01:54 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Olen Tiffiga sama meelt, tõesti on enamasti poes vähemalt üks kodanik kes asja väga hästi jagab ning paraku reeglina pole tal tahtmist tema vaatenurgast aabitsatõdesid kümneid kordi päevas korrutada - küllap see muutuks igaühele kurnavaks. Juba mainitutele lisaks veel et ka Mulla tn. poes on üks varju hoidev meesterahvas kes teemat valdab, samuti oli varem Roccas üks teadlik meesterahvas keda küll pole ammu trehvanud nägema. Tegelikult on lisaks veel Kadrioru Akvaariumistuudios Pjotr tegija, ta rohkem küll tehnika poole pealt kõva käsi kuid teab nii kaladest kui taimedest kah päris palju. Ega hea spetsialist pole veel tingimata hea suhtleja, Tartu mnt. ja Lauteri kalapoodide populaarsus on ilmselt osaliselt seotud ka sealse spetsialisti kliendisõbralikkusega. Ega iga pisiasja jaoks polegi raskekahurväge vaja, eks need teised müüjad tea ka mõndagi ning kui ei tea siis uurivad teadjalt - ehk siis ärge neid tegijamaid tühja-tähjaga ära vaevake, muidu poevad nad taharuumi peitu ja tõsise häda korral polegi abi kuskilt saada.

Üles
 [ 17 postitust ]  1, 2  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver