foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Tühi akva ja selle vesi!
PostitusPostitatud: Reede Jaan 13, 2006 05:02 
Akvarist
Kasutaja avatar

Selline küsimus on ka veel, et kui ma tõstsin oma vana akva elanikud suurde ümber ja nüüd see vana kodukene seisab tühjana...Noh mööbel jäi sisse (taimed, kivid)... Mul aga lasteaias üks kari lapsi ja ma mõtlesin paar tükki sinna vanasse akvase ümber tõsta (hetkel ei ole seal soojendust ja vesi on tsipa jahe)! Igatahes kui ma selle vee jätan nii umbes kuuks ajaks niisama seisma, kas ma siis võin sinna kalu uuesti sisse panna või pean akva jälle käima lükkama???

Üles
 Teema pealkiri: akva
PostitusPostitatud: Reede Jaan 13, 2006 10:45 
Akvarist
Kasutaja avatar

Nu kui sa ta ikka totaalselt seisma jätad ehk see tähendab, et lülitad filtri ja valgustuse välja, siis võib vesi käärima minna või niisama ära rikneda. See et kalad seal sees enam ei ela, see ei tähenda, et seal muid elusorganisme ei oleks. Akvaarium on, nagu varemgi öeldud, väike ökosüsteem - seal elavad ju praegugi imepisikesed bakterid.
Nii et mina ei soovita sul filtrit ja valgustust välja lülitada.
AGA veevahetuse koha pealt ma sõna võtta ei oska. Kindlasti ei peaks sa iga nädal veevahetust tegema, aga võibolla nüüd alguses vahetad natuke vett ära. Äkki keegi targem oskab veevahetuse koha pealt sõna sekka pista. :D

Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver